Симпатичне і смачне домашнє печиво з м’ясорубки миттю поверне вас у дитинство. Напевно багато хто пам’ятає такі ласощі, які продавалися в кожному магазині. Готуються вони з простого в роботі пісочного тіста, а ніякі формочки не знадобляться.
Ми детально розповімо, як приготувати печиво з дитинства через м’ясорубку і які інгредієнти вам знадобляться.
Інгредієнти:
- борошно – 350 г;
- яйця – 1 шт.;
- цукор – 100 г;
- вершкове масло – 100 г;
- розпушувач для тіста – щіпка;
- ванільний цукор – 5 г.
Приготування:
1. Масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно розм’якшилося.
2. Збийте яйце зі звичайним і ванільним цукром. У яєчну масу вмішайте м’яке масло.
3. Потім всипте просіяне через сито борошно і розпушувач. Замішуйте тісто руками, поки воно не стане однорідним.
4. Розігрійте духовку до 200°. Застеліть деко пергаментом.
5. Пісочне тісто пропустіть через м’ясорубку та обріжте ножем. Потім викладіть на пергамент у бажаній формі. Випікайте печиво з м’ясорубки 20 хвилин, дайте охолонути і посипте цукровою пудрою.
За бажанням у печиво з м’ясорубки можна додати горіхи, какао або улюблені спеції.