Рецепт дня: Печиво з м’ясорубки

Симпатичне і смачне домашнє печиво з м’ясорубки миттю поверне вас у дитинство. Напевно багато хто пам’ятає такі ласощі, які продавалися в кожному магазині. Готуються вони з простого в роботі пісочного тіста, а ніякі формочки не знадобляться.

Ми детально розповімо, як приготувати печиво з дитинства через м’ясорубку і які інгредієнти вам знадобляться.

Інгредієнти:

  • борошно – 350 г;
  • яйця – 1 шт.;
  • цукор – 100 г;
  • вершкове масло – 100 г;
  • розпушувач для тіста – щіпка;
  • ванільний цукор – 5 г.

Приготування:

1. Масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно розм’якшилося.

2. Збийте яйце зі звичайним і ванільним цукром. У яєчну масу вмішайте м’яке масло.

3. Потім всипте просіяне через сито борошно і розпушувач. Замішуйте тісто руками, поки воно не стане однорідним.

4. Розігрійте духовку до 200°. Застеліть деко пергаментом.

5. Пісочне тісто пропустіть через м’ясорубку та обріжте ножем. Потім викладіть на пергамент у бажаній формі. Випікайте печиво з м’ясорубки 20 хвилин, дайте охолонути і посипте цукровою пудрою.

За бажанням у печиво з м’ясорубки можна додати горіхи, какао або улюблені спеції.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *