Рецепт дня: Суп з рибними фрикадельками

Суп з фрикадельками може бути ситним або дієтичним, але не може бути несмачним. Він подобається багатьом дітям, які не люблять звичайні супи. Цю другу страву можна готувати із заздалегідь заморожених фрикадельок, і тоді вона готується буквально за 10 хвилин. Ми розповімо, як зварити суп  з рибними фрикадельками.

Інгредієнти:

  • Рибний фарш – 400 г.
  • Панірувальні сухарі – 3 ст. ложки,
  • Картопля – 3 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Макарони – 100 г.
  • Цибуля ріпчаста – 0.5 шт.
  • Сіль – за смаком,
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Свіжа зелень пучок.
  • Чорний мелений перець – щіпка.

Приготування:

1. Почистити цибулю, моркву і картоплю. Картоплю нарізати великими часточками, моркву – кільцями, цибулю подрібнити.

2. Викласти овочі в киплячу воду. Додати сіль, перець, лавровий лист. Варити овочевий бульйон на маленькому вогні 15 хвилин.

3. Рибний фарш викласти в миску і змішати з яйцем. Всипати в фарш панірувальні сухарі, сіль і перець. Перемішати і сформувати фрикадельки.

4. Викласти в бульйон макарони і рибні фрикадельки. Варити все разом 10 хвилин на маленькому вогні. В кінці варіння додати в суп зелень.

Такий суп також буде смачним з томатною пастою.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *