Суп з фрикадельками може бути ситним або дієтичним, але не може бути несмачним. Він подобається багатьом дітям, які не люблять звичайні супи. Цю другу страву можна готувати із заздалегідь заморожених фрикадельок, і тоді вона готується буквально за 10 хвилин. Ми розповімо, як зварити суп з рибними фрикадельками.
Інгредієнти:
- Рибний фарш – 400 г.
- Панірувальні сухарі – 3 ст. ложки,
- Картопля – 3 шт.
- Морква – 1 шт.
- Макарони – 100 г.
- Цибуля ріпчаста – 0.5 шт.
- Сіль – за смаком,
- Лавровий лист – 2 шт.
- Свіжа зелень пучок.
- Чорний мелений перець – щіпка.
Приготування:
1. Почистити цибулю, моркву і картоплю. Картоплю нарізати великими часточками, моркву – кільцями, цибулю подрібнити.
2. Викласти овочі в киплячу воду. Додати сіль, перець, лавровий лист. Варити овочевий бульйон на маленькому вогні 15 хвилин.
3. Рибний фарш викласти в миску і змішати з яйцем. Всипати в фарш панірувальні сухарі, сіль і перець. Перемішати і сформувати фрикадельки.
4. Викласти в бульйон макарони і рибні фрикадельки. Варити все разом 10 хвилин на маленькому вогні. В кінці варіння додати в суп зелень.
Такий суп також буде смачним з томатною пастою.