Рецепт дня: Розсипчастий кускус за 5 хвилин

Кускус – це смачна пшенична крупа, яку часто обирають за швидкість приготування. Крім того, вона є чудовим гарніром, якщо потрібно скинути кілька зайвих кілограмів.

Зазвичай кускус заливають гарячою водою, доводять до кипіння та прибирають з вогню. Далі закривають кришку і дають йому пропаритися протягом п’яти хвилин. Після цього його подають як гарнір або ж додають до складу салатів.

Цей рецепт розрахований на чотирьох осіб. Час приготування займе всього п’ять хвилин.

Інгредієнти:

  • дві чашки курячого бульйону або води;
  • одну ст.л. оливкової олії;
  • половину ч.л. морської солі;
  • півтори чашки кускусу.
Приготування:

Тепер перейдемо до того, як правильно варити кускус.

1. У середній каструлі змішайте бульйон, олію та сіль. Поставте ємність на сильний вогонь. Коли рідина закипить, вимкніть вогонь, всипте кускус і перемішайте до однорідної маси. Потім накрийте каструлю кришкою.

2. Дайте кускусу постояти п’ять хвилин, зніміть кришку і розпушіть його виделкою. Після цього можна подавати.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *