Серед популярних домашніх страв особливе місце займає салат Білочка – ніжна, ароматна закуска, яка чудово підходить як для повсякденної вечері, так і для святкового столу. У його основі – плавлений сир, яйця і часник. Залежно від регіону та вподобань, його також можуть називати “Ластівчине гніздо”, “Молодіжка”, “Дракончик” або “Холостячок”.
Розширена версія класики – додавання моркви робить смак насиченішим, а колір – яскравішим.
Інгредієнти:
- 2 плавлених сири
- 4 яйця
- 1 відварена морква
- 2 зубчики часнику
- 2-3 ст. л. майонезу
- сіль за смаком
Приготування:
Натріть усі інгредієнти на крупній тертці, додайте часник, майонез, сіль. Добре перемішайте. Салат Білочка з плавленим сиром і морквою особливо смачний, якщо настоїться 1-2 години в холодильнику.