Рецепт дня: Ніжна кабачкова намазка

Влітку, у сезон кабачків, усі українські господині намагаються готувати страви з цим овочем. Можна запікати кабачки в духовці, робити оладки з кабачків, а також варити, тушкувати і запікати сезонний овоч яким завгодно чином. Навіть намазка з кабачків стане чудовою закускою, якщо знати, як її готувати.

Така закуска готується всього за 20 хвилин, зате ви отримуєте ніжну і смачну страву, яку їстимуть навіть ті, хто ставиться до зеленого овоча вельми скептично.

Інгредієнти:

  • по одній штуці ріпчастої цибулі, моркви і кабачка;
  • два плавлених сирки;
  • кріп, петрушка;
  • 2-3 ст.л рослинної олії;
  • сіль, перець.

Приготування:

1. Моркву потрібно помити, натерти на тертці. Кабачок помити й почистити, так само вчинити з цибулею. Обидва овочі нарізати дрібним кубиком.

2. На розігріту сковороду, змащену олією, викласти цибулю, обсмажувати до золотистого відтінку. Коли він з’явиться, викласти моркву, готувати 2 хвилини, потім кабачок, і смажити всі овочі разом 10 хвилин, попередньо посоливши і поперчивши їх.

3. У чашу блендера викласти сир і дрібно нарізану зелень. Додати остиглі овочі, перебити блендером, намазати закуску на хліб і подати до столу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *