Фаршировані млинці – універсальна страва, яка не набридає, скільки б її не готували. Вони одночасно ситні та прості в приготуванні. Пропонуємо приготувати приголомшливі рулетики з сиром, шинкою та помідорами – така начинка для млинців найпопулярніша в ресторанах. Їхній рецепт обов’язково стане вашим улюбленим.
Такі вироби виходять “свіжими” та соковитими. За можливості краще використовувати фермерські томати.
Підготуйте такі інгредієнти:
- 250 г шинки;
- 1 великий помідор;
- 100 г сиру;
- 1 зубчик часнику;
- 2 л. сметани.
Приготування:
1. Томат і м’ясо нарізати соломкою, а сир натерти. Пропустити через прес часник. Подрібнити зелень.
2. Змішати всі продукти, заправивши начинку сметаною для соковитості. Посолити та поперчити. Загорнути млинці з шинкою і подавати на стіл гарячими.