Торт вафельний зі згущеним молоком уже давно став класикою домашніх десертів. З часом з’явилося багато варіацій. Коржі перемазували різними кремами і додавали незвичайні начинки.
Із фруктами – це незвичайна, але дуже смачна версія цього десерту.
Інгредієнти:
- упаковку коржів;
- 200 грамів вершкового масла;
- 200 грамів згущеного молока;
- 400 грамів яблук;
- столову ложку цукру;
- пакет желе;
- фрукти та ягоди для декору.
1. З яблук знімаємо шкірку і натираємо їх на крупній тертці. Тушкуємо на сковороді з цукром до м’якості. Перекладаємо в тарілку і всипаємо пакетик желе. Усе перемішуємо і залишаємо, поки не охолоне. Суміш має стати густою.
2. Масло потрібно заздалегідь дістати. Коли воно стане м’яким, збиваємо зі згущеним молоком.
3. Переходимо до складання торта. Змащуємо коржі, чергуючи їх із кремом і фруктовою начинкою. Прикрашаємо. Залишаємо в холодильнику на дві години і тільки потім подаємо вафельний торт.