Крабові палички смачні самі по собі, а якщо їх начинити, то буде шикарна закуска. Начинка може бути якою завгодно – овочі, риба або ікра, але найпопулярнішою вважається сирно-яєчна маса. Страва виходить дуже цікавою на смак, з ноткою морепродуктів.
Ми пропонуємо видозмінений рецепт, який вважається більш ситним. Для начинки можна брати будь-який вид м’яса, наприклад, шинку або копчену курку.
Інгредієнти:
- двісті грам крабових паличок;
- сто грам шинки;
- сто грам сиру;
- ложка майонезу;
- ложка сметани;
- пучок зелені.
Приготування:
1. Розморожені палички потрібно розім’яти пальцями по всій довжині та розгорнути. Якщо продукт погано розгортається і рветься, то можна відварити його кілька хвилин в окропі.
2. Шинку нарізати соломкою, сир натерти, зелень дрібно нарубати. Змішати всі інгредієнти зі сметаною і майонезом, злегка посолити і начинити рулетики.