У багатьох осінь уже давно асоціюється з ароматними булочками з корицею. Сінабони продаються в багатьох пекарнях. Їх подають із різними фруктовими соусами, посипають горішками, прикрашають карамеллю і шоколадом. Ми підготували простий рецепт, за допомогою якого можна приготувати сінабони у себе вдома.
Це максимально простий варіант знаменитих булочок із корицею. Простіше буде тільки купити готові.
Інгредієнти:
- 500 грамів листкового дріжджового тіста;
- п’ять столових ложок цукру;
- дві столові ложки кориці;
- 30 грамів вершкового масла;
- 150 грамів вершкового сиру;
- 100 грамів цукрової пудри;
- 50-100 мілілітрів вершків 33%.
1. Тісто розморожуємо за інструкцією. Розкачуємо, з’єднуючи два аркуші в один довгий.
2. Масло розтоплюємо, а цукор із корицею перемішуємо в окремій піалі. Змащуємо маслом тісто і посипаємо ароматною начинкою. Згортаємо рулет і ріжемо його на однакові шматочки.
3. Пергаментом вистилаємо дно форми і викладаємо булочки на відстані одна від одної. Злегка сплюскуємо їх і прибираємо на 30 хвилин у тепле місце. Випікаємо 20 хвилин за температури 180 градусів.
4. У цей час робимо крем. Збиваємо вершковий сир, вершки та пудру. Густоту крему регулюйте вершками на свій розсуд. Сінабони змащуємо ще гарячими.