Рецепт дня: Маринована цибуля

Мариновану цибулю часто беруть для салатів або подають до шашлику, риби. Водночас не кожен може приготувати її смачно. Ми підібрали кілька варіантів, які варто зберегти собі для святкового столу.

За допомогою цього рецепта можна підготувати ароматну та хрустку закуску до м’яса.

Для приготування беремо:

  • дві цибулини;
  • чотири столові ложки оцту (9%);
  • столову ложку солі;
  • столову ложку цукру;
  • склянку кип’яченої води;
  • кріп.
Приготування:

1. Змішуємо воду з цукром, сіллю та оцтом. Цибулю нарізаємо півкільцями, а зелень – дрібно рубаємо. Переміщаємо все в миску й обережно перемішуємо.

2. Далі потрібно накрити кришкою або плівкою і поміщаємо на полицю в холодильнику. Маринована цибуля до шашлику буде готова хвилин через 20-25.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *