Наталія Сокол – член політичної партії «Бджола»

Політична партія «Бджола» продовжує знайомити кам’янчан з командою однопартійців. Знайомтесь: голова комітету мікрорайону «Дніпробуд» Наталія Сокол.
«Партія «Бджола» – це політична сила нашого рідного міста, яка покликана робити кращим життя городян. Саме тому в мене виникло бажання вступити до команди працьовитих, досвідчених та енергійних людей, щоб об’єднати зусилля в прагненні зробити Кам’янське ще кращим та комфортнішим для життя. В якому б місті я не була, завжди хочу повернутися в своє рідне місто. Все життя я прожила на житловому масиві  Дніпробуд, спілкуюсь з людьми, знаю їхні потреби, тому моя діяльність в партії – це також можливість зробити кращим свій улюблений район. Завдяки спільним зусиллям нещодавно ми виграли конкурс в бюджеті участі на створення сучасної пішохідної доріжки, чекаємо реалізації проекту та обов’язково будемо брати участь знову. Лідер партії «Бджола» – мер міста Андрій Білоусов. З перших днів на посаді міського голови я уважно стежила за його діяльністю і скажу чесно – захоплююсь його ставленням до роботи, відповідальністю, професіоналізмом  і бажанням працювати. Я підтримую кожне його рішення, бо знаю, що воно принесе користь кам’янчанам. У команди «Бджола» багато планів та ідей стосовно подальшого розвитку Кам’янського, і я вірю, що разом ми зможемо втілити їх у життя».
Автобіографічна довідка: Народилася 19 травня 1974 року в м. Дніпропетровськ. В 1991 році закінчила середню загальноосвітню школу № 26. Після школи вчилася в ПТУ № 61. У 2020 році закінчила Східноєвропейський університет економіки та менеджменту, спеціалізація – «Право».
З жовтня 2017 року – голова комітету мікрорайону «Дніпробуд».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *