Мер Кам’янського про перші дні війни: першочергові кроки, дії, емоції (відео)

Перші думки від початку війни, що найскладніше в роботі мера, як працюємо над залученням інвестицій, чи буде у Кам’янському McDonald’s? Мої відверті відповіді на ці та багато інших питань в інтерв’ю журналісту... дивитись далі »

“Любимый город” теперь и в Телеграм

Уважаемые читатели! Мы, также как и вы, очень огорчены тем, что газета “Любимый город” временно перестала выходить в печать, нести вам самые свежие и актуальные новости, а также много интересной и полезной... дивитись далі »

Перелік сховищ та тимчасових укриттів у Кам’янському (оновлено)

Кам’янська міська рада інформує. Адреси захисних споруд та тимчасових укриттів у Кам’янському, які можуть бути використані у разі виникнення надзвичайної ситуації. Нагадуємо, що тимчасовим укриттям можуть слугувати: –  підвали всіх житлових будинків ... дивитись далі »

У Кам’янському облаштовують три бомбосховища (відео)

Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. Минулого року на баланс КП «Добробут» були передані три бомбосховища, попередні власники яких за рішенням суду  визнані банкрутами. Ці бомбосховища розташовані в центральній частині міста,... дивитись далі »

У парку Кам’янського відзначать День матері

11 травня до Дня матері Центральний міський парк Кам’янського запрошує наших любих матусь на святковий захід за підтримки міського голови Андрія Білоусова та ПП “Бджола”. В програмі: -Психологічний тренінг “Жінка: берегиня-мати” -Ігрова... дивитись далі »

Сьогодні у Кам’янському може не працювати вуличне освітлення

Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. “НЕК «Укренерго» повідомляє, що сьогодні, 08 травня, до 23:00 можливі відключення електроенергії по всій країні. У зв’язку з цим в деяких районах міста сьогодні ввечері... дивитись далі »

У Кам’янському потрійне ДТП на Дорожній (відео)

Аварія сталася сьогодні, 8 травня, у Кам’янському, у селищі Будівельників. Дорожня пригода потрапила на камери відеоспостереження компанії Дніпронет. Як видно на відео, автомобіль ВАЗ рухався автошляхом та почав знижувати швидкість перед пішоходним... дивитись далі »

“Молода Бджола” оголошує у Кам’янському конкурс «Моя мама – найкраща»

Раді оголосити про старт конкурсу «Моя мама – найкраща»! Запрошуємо юних митців взяти участь у конкурсі малюнків до Дня матері від ГО «Молода Бджола» ! Правила прості: Створіть малюнок на тему “Моя... дивитись далі »

День пам’яті та перемоги над нацизмом: Дніпропетровщина вшановує жертв Другої світової

На Дніпропетровщині в День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій вшанували жертв війни. Всіх, хто боровся проти зла на полі бою. Й цивільних, які загинули чи постраждали у ті трагічні... дивитись далі »

Бізнесмена з Дніпра підозрюють у замовленні вбивства: йому світить довічне

Дніпровському бізнесмену Коломойському сьогодні оголошено підозру в замовленні умисного вбивства. Відомий український бізнесмен начебто “замовив” непокірного адвоката. У 2003 році Коломойський сподівався помститися адвокату за відмову анулювати рішення загальних зборів акціонерів металургійного... дивитись далі »

Netflix розпочав зйомки другого сезону «Венздей» (відео)

Зйомки другого сезону популярного серіалу «Венздей» стартували. Про повідомив стримінговий сервіс Netflix у соцмережі Х. «Другий сезон “Венздей” уже у виробництві. Будь ласка, двічі поаплодуйте нашому акторському складу, до якого тепер долучилися... дивитись далі »