«Свято святого Миколая в КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» міської ради» Кам’янського

20.12.2017 року до КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» міської ради завітали святий Миколай зі своїми помічниками Ельзою та Олафом. Казкові герої привітали маленьких мешканців центру з найулюбленішим всіма дітьми світу святом, святом мрій, сподівань та подарували чарівні веселі зимові розваги.

Але Миколай та його помічники прийшли на свято не самі, бо що за свято без добрих друзів та подарунків. Тому до свята приєднались поважні гості, справжні друзі Центру, а саме: голова адміністрації Південного району Колісніченко С.С. та депутати міської ради Сідоров С.Л., Пустовойт А.М., Капінус В.І., Гурська М.Г., Левченко Т.В., Підгурський М.І.

Після розваг та приємних привітань відбулося найприємніше, всі дітлахи отримали солодощі, фрукти, які їм приготували депутати міської ради та такі потрібні для творчості набори.

На добрі спогади про свято, гості отримали неочікувані, але такі приємні, чудові, зроблені власними маленькими рученятами подаруночки: яскравих, пухнастих «янголяток».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *