Бюджет участі 2021: 15 березня стартує етап прийому громадських проєктів

Бюджет участі 2021: 15 березня стартує етап прийому громадських проєктів - ФОТО15 березня починається етап прийому громадських проєктів в рамках проведення циклу бюджету участі 2021 року. Проєкти прийматимуться до 4 квітня.

Про це повідомили в департаменті економічного розвитку міської ради.

Голосування за проєкти проходитиме з 1 по 16 травня.

Проєкти можна подати як в електронному так і в паперовому вигляді.

Проєкт має містити бланк-заявку, декларацію авторства й перелік 20 осіб, які підтримують громадський проєкт. Також можна додати фото, малюнки тощо. Бланки 1, 2, 3 можна завантажити перейшовши за посиланням.

Для подання проєктів в електронному вигляді необхідно авторизуватися  на платформі budget.e-dem.ua. Для цієї форми подачі не потрібно заповнювати бланк 1 та 2. Лише заповніть електронні форми на платформі та додайте копію Переліку 20 осіб, які підтримують громадський проєкт. Проєкт з`явиться у загальному доступі після його перевірки місцевим модератором платформи. Також, як альтернатива авторизації на профільній платформі, усі три заповнені бланки можна надіслати на електронну пошту департаменту економічного розвитку міської ради: [email protected]

Задля подання проєктів в паперовому вигляді необхідно заповнити усі три бланки проєкту та звернутись до ЦНАПу у будь-якому з районів міста. Додатково необхідно надати копію паспорта та ІПН.

Нагадуємо, що проєкт має бути загальнодоступним та неприбутковим. Його максимальна очікувана вартість може сягати 300 тисяч гривень. Один автор подає один проєкт, обираючи одну з чотирьох категорій: «Інфраструктура», «Фізична культура та спорт», «Екологія, ІТ та культура» та «Просвіта, охорона здоров`я».

Авторами проєктів можуть бути громадяни України віком від 14 років, які зареєстровані або проживають на території м.Кам’янського, або володіють на праві власності об’єктом нерухомості у м.Кам’янське, у тому числі приватні підприємці, зареєстровані як платники податків у м.Кам’янське, внутрішньо переміщені особи.

За додатковою інформацією звертатись до департаменту економічного розвитку міської ради за адресою: майдан Петра Калнишевського, 2, каб.315 (пн-чт з 08:00 до 17:00, пт з 08:00 до 16:00) або за телефоном 0569 55 41 31.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *