Каменчан приглашают на Майдан

Каменчан приглашают на Майдан - ФОТОСегодня отмечается День украинского добровольца.

В честь этого Каменской Штаб национальной защиты обратился к горожанам.

«14 березня в Україні відзначають День Українського добровольця Рішення про його відзначення було прийнято 17 січня 2017 року Постановою № 1822 Верховної Ради України «Про встановлення Дня українського добровольця».
Сьогодні особливий день – День українського добровольця! Це свято героїв та справжніх патріотів своєї землі, котрі у складний для країни час вирушили на її захист. Ні для кого не секрет, що протягом 20 років Збройні Сили України методично знищувалися, в тому числі й владою, яка робила це на той час за допомогою агентів Кремля. З кожним роком з’ясовується все більше відомостей та фактів про це. Тому українську землю фактично врятували добровольці – люди, які поїхали на Схід в рядах добровольчих батальйонів.
Невідомо, якою б склалася подальша доля України, якби найвірніші сини українського народу своєчасно не стали на її захист, ризикуючи власним життям. На жаль, ворога ще до кінця не зупинено, багато українських земель знаходяться під п’ятою окупанта, але з такими людьми, як українці – наповненими силою, мужністю та жагою до свободи ми отримаємо бажане. Свобода у нас в крові, свобода і незалежність – це те, що ніколи не вирвати з нашого серця, і ми переконуємось в цьому не одне століття.
У цей день бажаємо вам, дорогі побратими, здоров’я, сили духу, життєвого благополуччя, витримки у складних ситуаціях, мудрих рішень та нових звершень.
Ми віримо у народ України, у сильну та успішну Країну.
Вічна пам’ять загиблим Героям. Перемога буде за нами.
Слава Україні!», – говорится в обращении.
Сегодня Штаб национальной защиты Каменского приглашает горожан на торжественную встречу, посвященную украинским добровольцам. Встреча состоится на Майдане Героев, начало в 10 часов.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *