Стартував прийом проєктів від кам`янчан на конкурс БЮДЖЕТУ УЧАСТІ 2021 року

Стартував прийом проєктів від кам`янчан на конкурс БЮДЖЕТУ УЧАСТІ 2021 року - ФОТОУ Кам’янському стартував цикл бюджету участі 2021 року. Громадські проєкти приймаються до 04 квітня поточного року. Запрошуємо усіх небайдужих містян долучитися до процесу бюджету участі та подати свої проєкти, направлені на місцевий розвиток.

Пам’ятайте про правила бюджету участі: проєкт має бути загальнодоступним та неприбутковим. Його максимальна очікувана вартість може сягати 300 тисяч гривень.

Проєкт складається з трьох бланків:

•    Бланк-заявка громадського проєкту;
•    Декларація про авторство;
•    Перелік осіб, які підтримують громадський проєкт (20 підписів).

Також до проєкту можна додати презентацію, фото, схеми, мапу із зазначенням місця розташування проєкту та все, що допоможе презентувати проєкт (додатки до проєкту).

Роздрукувати потрібні бланки можна за посиланням у спеціалізованому розділі офіційного сайту міської ради.
Подати проєкти можна в електронному та паперовому вигляді.

Подача в електронному вигляді:

1 спосіб (платформа BUDGET.E-DEM.UA)

Зареєструйтесь на платформі budget.e-dem.ua  за допомогою BANKiD або ЕЦП. Натисніть «Подати проєкт», заповніть електронні поля інформацією про проєкт, завантажте додатки та скановані (сфотографовані) декларацію про авторство та перелік 20 осіб, які підтримують ідею. Після перевірки місцевим модератором, проєкт з’явиться у загальному доступі на платформі.
2 спосіб (ел.пошта [email protected])

Роздрукуйте та заповніть всі бланки, відскануйте (сфотографуйте) їх, додайте копію паспорта і додатки до проєкту та направте листом на електронну пошту [email protected] (місцевий модератор здійснить завантаження проєкту на платформу e-dem самостійно).На паперових носіях у ЦНАП або його філії у Дніпровському та Південному районах міста

Роздрукуйте всі бланки та заповніть їх. Зверніться в ЦНАП або його філії. Надайте адміністратору проєкт, додайте роздруковані додатки, а також копію паспорта (місцевий модератор здійснить завантаження проєкту на платформу e-dem самостійно).
Якщо є будь-які запитання щодо бюджету участі, звертайтесь до департаменту економічного розвитку міської ради за адресою: майдан Петра Калнишевського, 2, кабінет 315 (за умови дотримання карантинних обмежень), телефонуйте за номером 55-41-31 або заповніть гугл-форму.

Інформацію щодо бюджету участі можливо також отримувати з соціальних мереж Instagram і Facebook, а також YouTube-каналу.
Запрошуємо приєднатись до команди бюджету участі.

Департамент економічного розвитку міської ради

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *