Змагалися тенісисти Кам’янського

Змагалися тенісисти Кам'янського - ФОТОТурнір з настільного тенісу пам’яті Олександра Таркіна, який було урочисто відкрито 27 березня на спортивній базі ДЮСШ №1, розпочався зі справжнім спортивним запалом.

Організаторами змагань виступили управління молоді та спорту КМР, міський центр «Спорт для всіх» спільно з відділенням настільного тенісу ДЮСШ №1. Турнір, який проходив 27-28 березня, зібрав у спортивні зали ДЮСШ №1 і СК «Айболить» представників різних поколінь – справжніх прихильників цього виду спорту серед мешканців міста. Найстаршому учаснику змагань – Шашкіну Володимиру – 80 років, а наймолодшій учасниці – Гедз Ярославі -7 років.

Під час відкриття заходу до всіх присутніх звернувся начальник управління молоді та спорту КМР Едуард Коряк, який тепло поспілкувався з юними тенісистами, побажав перемоги найсильнішим та висловив сподівання, що цей турнір стане традиційним. Привітала учасників змагань і дочка Олександра Таркіна, Надія, розповівши цікаві моменти з життя тренера, який своє життя присвятив спорту, зокрема настільному тенісу.
Перед початком змагань начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк вручив для відділення настільного тенісу професійні сітки та зіграв символічні партії з дочкою Олександра Таркіна, Надією, до речі, теж тренером з настільного тенісу і онукою Дариною, яка стала переможницею змагань в особистій першості у молодшій віковій категорії.
З перших хвилин турніру почалася завзята і стрімка боротьба за призові місця. Дуже цікаво було спостерігати за гравцями під час гри, які переживали кожний влучний удар і кожен промах.
28 березня турнір підійшов до свого завершення і нагородження переможців, яким було вручено медалі, грамоти, подарунки.
В результаті зіграних партій місця розподілилися наступним чином: у віковій категорії 7-12 років (хлопчики) І-Басістов Максим, ІІ-Плахотнік Павло, ІІІ-Осіпов Максим.
Дівчатка: І-Гедз Дарина, ІІ-Мусійчук Ганна, ІІІ-Мішук Аріна.
У віковій категорії (13-18 років) хлопці: І-Білоус Захар, ІІ- Шепель Євген, ІІІ – Матюхін Володимир.
Дівчата: І-Бектемірова Софія, ІІ- Лебідь Поліна, ІІІ- Полтавченко Кіра. І серед наймолодших учасниць – Гедз Ярослава.
У віковій категорії 19 – 39 років, І фінал: І – Бектеміров Ельдар, ІІ- Доценко Олександр, ІІІ- Леонов Ігор. ІІ фінал: І – Лебідь Поліна, ІІ – Іванський Євген, ІІІ – Іванський Ілля.
У віковій категорії 40+: І-Хорошун Олександр, ІІ-Осіпов Ігор, ІІІ- Ігумнов Олександр. Найстарший гравець, 1940 р.н. – Шашкін Володимир. У категорії «Топ-гравці»:І-Гомілко Олександр, ІІ-Литвиненко Олег, ІІІ- Найда Олександр.
Вітаємо переможців, бажаємо нових спортивних перемог!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *