Найочікуваніша новина: Кам`янське посіло 6 місце у рейтингу прозорості 100 найбільших міст України

Найочікуваніша новина: Кам`янське посіло 6 місце у рейтингу прозорості 100 найбільших міст України - ФОТО31 березня сталася найочікуваніша подія, яка відображає реальний та політично неупереджений стан прозорості в діяльності Кам’янської міської ради.

Саме в цей день Міжнародна антикорупційна організація “Transparency International Ukraine” презентувала рейтинг прозорості 100 найбільших міст України 2020 року, за результатами якого Кам`янське посіло 6 місце. Здобуттю цього вагомого результату передувала трирічна робота виконавчих органів міської ради під особистим керівництвом міського голови Андрія Білоусова. Саме так нам вдалося здобути суттєвий приріст у порівнянні з початковими результатами.

Нагадаємо, що рейтинг прозорості 100 найбільших міст України складається на результатах оцінювання 14 сфер, серед яких: доступ та участь, соціальна політика, бюджетний процес, кадрові питання, комунальні підприємства, професійна етика та конфлікт інтересів, освіта, інвестиції, економічний розвиток тощо.

Кам`янський міський голова Андрій Білоусов вітає ті міста, які потрапили до першої п`ятірки найпрозоріших міст країни. Це наші колеги з Маріуполя, Львова, Дрогобича, Вінниці та Тернополя. Завдяки їхньому позитивному практичному досвіду ми розуміємо, що нам є кого наслідувати та в кого переймати досвід.

«Вважаю, що 6 місце, здобуте Кам`янським, серед 100 найбільших міст України, об`єктивно відображає прозорий підхід до організації роботи та є індикатором відкритості діяльності міської ради. І ми послідовно продовжуємо роботу в цьому напрямку», – зазначив Андрій Білоусов.

Найочікуваніша новина: Кам`янське посіло 6 місце у рейтингу прозорості 100 найбільших міст України - ФОТО

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *