ГО “Фонд розвитку Кам’янського” з аншлагом провів майстер-клас “РАСпрекрасні діти”

ГО "Фонд розвитку Кам'янського" з аншлагом провів майстер-клас "РАСпрекрасні діти" - ФОТОПоговорили з освітянами на дуже важливу тему, а саме: соціалізація та виховний процес з дітьми, що мають розлади аутичного спектра.

Зустріч була присвячена до всесвітнього Дня розповсюдження інформації про проблеми аутизму. спікерами выступили авторки майстер-класу, педагоги КЗ СЗШ№22 психолог Ірина Мельник та корекційний педагог Духаніна Наталія. Фахівці розповіли про новітні методики роботи з такими дітьми, поділилися досвідом та на різних прикладах показали, як ефективно досягти результатів у цій нелегкій, але корисній та важливій справі.

Також, своїм досвідом поділилася і психіатр КНП КМР “Міська лікарня №1” Драка Інна Григоріївна.

Присутні мали нагоду поспілкуватися і з Ольгою Майоровою – головою ГО “Радість жити”, яка не з чуток знає про це захворювання та про те, як з ним можна вихохувати дитину.

Голова ГО «Фонд розвитку Кам’янського» Максим Чехута наголосив: «Такі зустрічі мають дуже велике значення для розвитку нашого міста. Мені та команді фонду було дуже приємно організувати цю зустріч. На жаль, сьогодні ми маємо чимало проблем, непорозумінь, та інших складнощів у соціалізації та правильному вихованні дітей з аутизмом. Але після подібних зустрічей, де професіонали можуть поділитися з іншими своїм досвідом я вірю, що ця проблема найближчим часом буде вирішена і ми, небайдужі до цієї проблеми громадяни, знайдемо рішення на всі питання, які пов’язані з цими дітьми. Ми дуже вдячні спікерам та освітянам за небайдужість та інтерес до цієї проблеми. Діти з аутизмом не повинні відчувати себе погано у нашому суспільстві. Ми повинні об’єднатися навколо цієї проблеми».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *