У Кам‘янському відбувся танцювальний захід

У Кам‘янському відбувся танцювальний захід - ФОТО26 квітня у Кам‘янському відбувся танцювальний спортивно-масовий захід «Місто єднає молодь» з нагоди Міжнародного дня солідарності молоді.

У заході взяли участь члени Молодіжної ради міста, вихованці дитячих юнацько-спортивних шкіл міста та усі бажаючі, які відпочивали у міському парку культури та відпочинку.

Захід проходив за ініціативи Молодіжної ради міста Кам’янське та за підтримки міського голови Андрія Білоусова. Організатором свята виступило управління молоді та спорту Кам’янської міської ради.

В рамках заходу відбулася танцювальна руханка від керівника студії сучасного танцю «Fleur»  Євгенї Кірік, що розігріла усіх присутніх. Далі були танцювальні майстер-класіви від провідних колективів нашого міста: студії сучасного танцю «Fleur» та студії сучасної хореографії «Стиль життя». Також приємним сюрпризом для молоді стала інтелектуальна вікторина, учасники якої мали змогу отримати чудові призи від міського парку – безкоштовні квитки на відвідування атракціонів.

«24 квітня весь світ святкує чудове свято – Міжнародний день солідарності молоді. Головною метою нашого свята є об’єднати молодь міста і довести, що саме у Кам’янському талановита, дружня та активна молодь!» – сказав начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *