Categories: Культура

Кам’янчан запрошують до літературного табору

Літературний клуб VivArt оголошує набір до літнього табору. Аби було зрозуміло, що це за подія, організатори відповіли на найпоширеніші питання.

– Що це за подія?

Це повністю онлайновий марафон для прокачки креативності. Неважливо, в якій точці ви знаходитесь географічно. Важливо мати інтернет, хоча б смартфон та бажання.

– Де і як довго відбуватиметься табір?

Ми створимо окрему закриту спільноту в телеграм, тож, якщо у вас немає аккаунту в цьому месенджері, для участі треба буде її створити. Також в рамках табору у нас будуть зустрічі на платформі Zoom, а значить, і він знадобиться також. Але ми допоможемо встановити потрібні програми та навчимо ними користуватися! Увесь табір розрахований на 6 тижнів.

– Що це буде, чи є якийсь розклад?

Під час табору кожен тиждень відбуватиметься одне зум-спілкування, а також даватиметься одне письмове завдання на тиждень, втім, багато часу воно не займатиме. Крім того, для вас будуть різноманітні літературні ігри та приємне спілкування в закритій спільноті.

– Що ще цікавого на мене чекає?

Робота із нашими кураторами та редакторами. Ми підкажемо, як покращити свої тексти, допоможемо підготувати їх до публікації та власне опублікувати твори на літературному порталі “Аркуш” в спеціальному розділі табору. А в кінці на вас ще й чекає голосування на найкращий та найцікавіший твір!

– Скільки коштує табір?

Це безкоштовно! Ми створюємо простір та даємо вам можливість знайти свою спільноту, отримати задоволення від спілкування, ну, і, само собою, покращити свої письменницькі здібності.

– Коли початок?

Починаємо уже 13 червня!

Олена

Recent Posts

У Кам’янському пройшли чергові ігри “Пліч-о-пліч”

На спортивних змаганнях побував мер Андрій Білоусов. "Триває районний етап спортивного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні…

12 години ago

У Кам’янському торгували контрафактом

Незаконний обіг підакцизної продукції припинили поліцейські Кам’янського. Правоохоронці задокументували 13 фактів порушення правил торгівлі, серед…

13 години ago

На пожежі під Дніпром постраждали люди

Вночі 4 травня російські окупаційні війська атакували Павлоград. Отримали поранення: жінка, 1967 року народження, та…

13 години ago

Кам’янська «Бджола» об’єднує людей навколо української культури

3 травня Центр молодіжних ініціатив спільно з ГО «Бджола» за підтримки міського голови Андрія Білоусова…

14 години ago

Під Дніпром затримали наркоторгівця

Криворізькі поліцейські затримали підозрюваного у розповсюдженні наркотичних речовин. У 38-річного чоловіка поліцейські вилучили майже 60…

15 години ago

Над Дніпропетровщиною збили 5 шахедів

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Цієї ночі в Павлоградському районі оборонці збили 5 шахедів.…

15 години ago