Кабачковые оладьи по этому рецепту готовятся без грамма муки. Можно уверенно сказать, что с манной крупой получается намного вкуснее. Кроме того, ценителям безглютеновой пищи будет интересен этот рецепт.
Обычно для приготовления овощных оладий порядок добавления ингредиентов не имеет значения. Это так, однако следует предупредить о том, что соль добавляется в самом конце. Если посолить кабачки в начале приготовления, они выпустят весь сок. А нам нужно, чтобы блюдо оставалось сочным и полезным.
На Дніпропетровщині Audi з підлітками на великій швидкості злетів з дороги в поле. Про це…
27 квітня у місті Кривий Ріг пройшов відкритий Чемпіонат з тхеквондо ВТФ серед юнаків та…
З 22 по 26 квітня у місті Дніпро пройшов чемпіонат Дніпропетровської області з боксу серед…
Кавказький соус Цахтон - суміш кисломолочного продукту із додаванням великої кількості свіжої зелені, а також…
Уранці в понеділок, 29 квітня, помер легендарний український футболіст і колишній тренер національної збірної та…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "У Кам’янському відбулася важлива подія – відкриття окремої…