Оказывается, у нас клафути тоже довольно популярен. А учитывая то, что у многих в саду растут и черешни, и вишни, то французские заливные пироги можно печь довольно часто.
Справедливости ради скажем, что во Франции клафути чаще всего готовят из крупной вишни, причем кладут ее в тесто вместе с косточкой. А еще французы в процессе замеса теста добавляют в него пару ложек рома. Как вы поняли, десерт не для деток. Но мы делимся универсальным рецептом. Подготовьте форму размером 28 на 30 см и приступайте!
У Дніпрі слідчі повідомили 45-річній жінці про підозру за зберігання боєприпасів без дозволу. У ході…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 26.06.2025 по03.07.2025 було проведено…
Подробиці розповіла Лариса Биданцева, керівниця Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.…
Поліція Дніпра встановлює особу загиблого пішохода, а також свідків та очевидців смертельної дорожньо-транспортної пригоди. 27…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "За інформацією ПвК, оборонці неба збили над Дніпропетровщиною…
На одній з шахт Кривого Рогу трагічно загинув працівник. Про це повідомили у пресслужбі Криворізького залізорудного комбіату.…