На первый взгляд кажется, что над гармошкой из кабачков нужно здорово попотеть. Однако это не так, особенно если у вас есть готовый фарш. Остается работы на 10–15 минут, а остальное сделает духовка.
Для приготовления запеченных кабачков вы можете не чистить овощи, если кожура не слишком толстая. Кроме того, вместо говяжьего фарша подойдет свиной или их смесь. Добавив куриный фарш, вы сделаете блюдо более диетическим.
На спортивних змаганнях побував мер Андрій Білоусов. "У спортивному комплексі «Прометей» стартував новий сезон «Пліч-о-пліч:…
Поліцейські Дніпра скерувати до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який вчинив замах на вбивство власної…
Понад чотирьох годин нічних пошуків завершилися позитивно і поліцейські Нікопольщини розшукали заблукалу 82-річну жінку. 21…
Дніпропетровська ОВА запрошує підприємців регіону на дев’яту онлайн-зустріч учасників платформи «Діалог влади та бізнесу». Тема…
Гурт Kalush Orchestra презентував кліп на пісню «Коли». Відео знімали у лісі. «Уявіть себе через…
У Кривому Розі правоохоронці ліквідували нарколабораторію з вирощування конопель. Там вилучили майже 3 тис рослин…