На первый взгляд кажется, что над гармошкой из кабачков нужно здорово попотеть. Однако это не так, особенно если у вас есть готовый фарш. Остается работы на 10–15 минут, а остальное сделает духовка.
Для приготовления запеченных кабачков вы можете не чистить овощи, если кожура не слишком толстая. Кроме того, вместо говяжьего фарша подойдет свиной или их смесь. Добавив куриный фарш, вы сделаете блюдо более диетическим.
Державні інспектори Дніпропетровського рибоохоронного патруля під час планового рейду на Південному водосховищі поблизу села Вільне…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Під час повномасштабної війни життєво необхідно, щоб кожен…
Вранці 18 листопада надійшло повідомлення про пожежу у п’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Проектна міста…
Контррозвідка Служби безпеки запобігла новим спробам рашистів здійснити теракти у Дніпрі. За результатом дій на…
Популярна пригодницька франшиза "Джуманджі" повернеться на екрани. У США вже стартувало виробництво третьої та завершальної частини серії…
У Кам'янському продовжують розшук 13-річних близнюків: Махно Богдана та Махно Максима. Шановні громадяни! Просимо вас…