Галетне печиво швидко вгамує голод, що розігрався, урізноманітнить пісне меню. З ним ви не ризикуєте перебрати з калоріями: жодних яєць, тваринних жирів та тонни цукру! А насіння льону буде корисним бонусом для вашого травлення. Один недолік все ж таки у печива є — занадто швидко закінчується.
Складові
Пшеничне борошно 135 г, Цукор 25 г, Сіль 1 щеп., Насіння льону 2 ст. л., Вода 50 мл, Соняшникова олія 50 мл.
Приготування
1. Просіяне борошно змішайте із сіллю, цукром і лляним насінням.
2. Воду змішайте з олією, поставте на вогонь, доведіть до кипіння і відразу влийте в ємність із сухою сумішшю. За допомогою лопатки швидко замісіть тісто, залиште на 15 хвилин. Розкатайте тісто в пласт завтовшки 0,5 см, розріжте на невеликі квадратики. Перекладіть печиво на лист, застелений пергаментом.
3. Випікайте близько 10 хвилин (до зарум’янювання) при 200 градусах.
Погодьтеся, готується категорично просто та класно виглядає! Порада: приготуйте подвійну чи навіть потрійну порцію тіста. Випікайте потрібну кількість печива, решту тіста заморозьте. У потрібний момент залишиться лише розморозити тісто, сформувати печиво та спекти. Приємного чаювання!
Дітей привітатв міський голова Андрій Білоусов. "Нагородили дітей Кам’янського, які стали призерами та переможцями екологічного…
Спецпідрозділ ГУР МОУ Артан оголошує набір до підрозділу. Якщо ти прагнеш стати на захист України…
У Дніпрі пройшов фінал III етапу «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч» з волейболу. Визначили команду-переможницю, яка…
Поліцейські Дніпра повідомили зловмиснику про підозру. Фігурант поцупив гаджет, який жінка залишила заряджати в кабінеті. Злочин…
Про це повідомив мер Андрій Білоусов. "25 квітня при проходженні військової служби поблизу населеного пункту…
До поліції Житомира звернулась стурбована жінка. Вона повідомила, що її 17-річний син пішов з дому…