Categories: Це цікаво

Гороскоп на 21 липня 2022 року

Овен (21.03 – 20.04)

Розвивайте філософський погляд на речі: навчіться спокійно приймати те, що ви не можете змінити – це подарує вам душевний спокій, якого вам останнім часом так бракує.

Телець (21.04 – 21.05)

Не відмовляйте у допомозі тим, хто вас про неї попросить, тим паче, що йтиметься не про матеріальне сприяння, а про ширу розмову і, можливо, добру пораду, тож ви нічим не ризикуєте.

Близнята (22.05 – 21.06)

Ставши до роботи, намагайтеся зробити так, щоб вас не відволікали через дрібниці: телефонна розмова, без якої цілком можна буде обійтися, може затягнутися і “вкрасти” ваш час.

Рак (22.06 – 22.07)

Сьогодні дуже важко обманювати – щось у душі людини заважає говорити неправду, тож цим варто скористатися, щоб визначити, бреше вам близька людина чи ні – результат буде стовідсотково правдивим.

Лев (23.07 – 21.08)

Інформація, яка сьогодні приходитиме до вас із різних джерел, з часом виявиться на вагу золота, тому важливо сприймати її з максимальною увагою.

Діва (22.08 – 23.09)

Час сприятливий для відновлення справ, які ви деякий час тому відклали до довгої скриньки – сьогодні їх вдасться вирішити легко і швидко та, як то кажуть, “закрити тему” раз і назавжди.

Терези (24.09 – 23.10)

Намагаючись надати допомогу комусь із людей, які вас оточують, не перегніть палицю: ваше бажання зробити добру справу можуть сприйняте, як нав’язливість та втручання в чуже особисте життя.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Сьогодні ви можете дізнатися безліч чужих таємниць – люди самі розкажуть вам про свої радощі та прикрощі: виявіть стосовно них щиру участь і якомога швидше забудьте все, що почули.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Поставивши перед собою професійну мету, намагайтеся спочатку завершити всі проєкти, розпочаті раніше, але досі не завершені, інакше вони гальмуватимуть ваш рух.

Козоріг (22.12 – 20.01)

У пошуках відповіді на важливе для вас запитання головне – поставити його, а відповідь прийде ніби сама собою: наприклад, після того, як ви включите в машині радіо, ви почуєте саме те, що потрібно.

Водолій (21.01 – 18.02)

Не варто довіряти на слово людям, навіть якщо ви давно їх знаєте: можливо, обман буде ненавмисним, та від цього він не перестане ним бути – не поспішайте вважати їхні слова істиною в останній інстанції.

Риби (19.02 – 20.03)

Сьогодні з’явиться велика кількість людей – як знайомих, так і не дуже, які хотітимуть обвести вас навколо пальця: не варто побоюватися шахрайства – вам вдасться вивести шахраїв на чисту воду.

Олена

Recent Posts

У Дніпрі засудили блогера, який знімав на відео вручення повісток на вулиці

Жовтневий районний суд Дніпра призначив умовний термін українцю, який знімав на телефон роботу працівників ТЦК,…

10 години ago

Жителів Дніпропетровщини попереджають про пожежну небезпеку і заморозки

Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає: 5-6 травня на території області очікується надзвичайна (V класу)…

11 години ago

На Дніпропетровщині чоловік зберігав в гаражі боєприпаси

Кривірізькі поліцейські викрили чоловіка на зберіганні боєприпасів. У гаражі, на території домоволодіння фігуранта, поліцейські вилучили…

12 години ago

У Кам’янському хлопець приніс до школи підвіски з патронів

У Кам'янському дитина зробила підвіски з патронів 12 та 16 калібрів та принесла їх до…

12 години ago

У Дніпрі батько та син продавали зброю та боєприпаси

У Дніпрі затримали батька та сина, які займалися продажем вогнепальної зброї та боєприпасів. Про це…

13 години ago

Над Дніпропетровщиною вночі збили 12 безпілотників

Про це повідомив голова оОВА Сергій Лисак. "Вночі ворог атакував область "шахедами". Бійці ПвК «Схід»…

14 години ago