Categories: Це цікаво

Гороскоп на 22 липня 2022 року

Овен (21.03 – 20.04)

Поставивши перед собою мету – як професійну, так і особисту, необхідно йти до неї, незважаючи на перешкоди, що виникають на шляху, у протилежному разі на успіх можна не сподіватися.

Телець (21.04 – 21.05)

Сьогодні важливо у всьому поступатися близькій людині, свідомо відмовляючись від конфлікту, інакше на поверхню може вийти взаємне невдоволення, яке накопичилося, що не доведе до добра.

Близнята (22.05 – 21.06)

Нові люди, які цього дня можуть з’явитися у вашому оточенні, не такі прості, як видаватиметься на перший погляд – щоб уникнути неприємних сюрпризів, необхідно бути обережними.

Рак (22.06 – 22.07)

Спілкування з людьми з вашого оточення ускладнить взаємне нерозуміння, яке буде зумовлене негативними енергіями дня: щоб не порушити рівновагу у стосунках із близькими, краще не йти на конфлікт.

Лев (23.07 – 21.08)

Велика ймовірність того, що хтось із колег попросить вас підмінити його – зірки наполегливо рекомендують вам не брати на себе чужі обов’язки, ви можете не помітити закладеного в цьому проханні підступу.

Діва (22.08 – 23.09)

Пропозиція нового місця роботи може здатися більш ніж спокусливою, проте від неї краще відмовитися – насправді, все буде не так просто, як видаватиметься на перший погляд.

Терези (24.09 – 23.10)

Небажано втручатися в чужі конфлікти, навіть якщо вам здасться, що одну з його сторін несправедливо кривдять – найімовірніше, ситуація має підводне каміння, що спотворює її сприйняття вами.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Перш ніж підписати якийсь документ, навіть якщо на перший погляд він видасться вам незначним, уважно прочитайте його зміст, інакше можна пропустити щось дуже важливе.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Спілкування з недоброзичливо налаштованими стосовно вас людьми, навіть якщо ви змушені жити або працювати поряд із ними, краще звести до мінімуму – воно загрожує серйозним конфліктом.

Козоріг (22.12 – 20.01)

У цей день важливо дотримуватися помірності у всьому – роботі, емоціях, і навіть харчовому раціоні: будь-яка надмірність може призвести до непередбачуваних і, що важливо, неприємних наслідків.

Водолій (21.01 – 18.02)

Від фінансових операцій – навіть найнезначніших, як-то поповнення телефонного рахунку – сьогодні треба відмовитися: навіть незначна помилка може спричинити втрати.

Риби (19.02 – 20.03)

У тому, що слово не горобець, вам сьогодні доведеться переконатися на власному досвіді, якщо, звісно, ви не покладете собі за правило спочатку думати і лише потім – говорити.

Олена

Recent Posts

У Кам‘янському для реабілітації військових та дітей впроваджують новий напрямок

Мер міста вдвідав кінний двір «Отаман» та поспілкувався із його керівником Олександром Ткаченком. Про це…

9 години ago

У Кам’янському провели «Весна fest – 2024» на підтримку Збройних сил України

За сприяння міського голови Андрія Білоусова, ГО «Бджола», Молодіжної ради міста та управління молоді в…

11 години ago

У Кам’янському пройшов дитячий велодень (відео)

На спортивному заході побував міський голова Андрій Білоусов. "Провели спортивний захід «Велодень Kids – 2024».…

11 години ago

На Дніпропетровщині затримали серійну злодюжку

Поліція Петропавлівки затримала місцеву мешканку, яка двічі обікрала магазин. Поки поруч нікого не було, зловмисниця…

15 години ago

Поліцейські та школярі Кам’янського відправили допомогу військовим

У Кам'янському поліцейські та школярі долучилися до благодійної акції на підтримку українських героїв-захисників. Вони зібрали…

15 години ago

У Дніпрі чоловік викрадав камери відеоспостереження

25 квітня до поліції повідомили, що вночі хтось викрав камери спостереження на ж/м Тополя-2. З'ясувалося,…

16 години ago