Рецептом поділилася відома українська кулінарка-блогерка Лілія Цвіт.
“Баклажани по цьому рецепту виходять дуже смачні, не розварені, але м’якенькі і соковиті. Аджика з перцю дуже пахуча, а гостроту в цьому рецепті можна “регулювати” на свій смак”, – розповідає Лілія.
Смачного!
Міський голова Андрій Білоусов зустрівся із важковаговиками та обговорив майбутні змагання. "Зустрівся з представниками Федерації…
Вдень 19 грудня у Дніпрі сталася ДТП. Про це повідомляє Телеканал D1. На перехресті вулиць…
Вже втретє Молодіжна рада Камʼянської міської територіальної громади подарувала місту особливу подію – мюзикл «Різдвяні…
На зупинці громадського транспорту "ЗІЛ" у Камʼянському 19 грудня, близько 12:00, виявили бездиханне тіло людини,…
Пройшло пленарне засідання останньої цього року, 26-ї сесії Кам’янської районної ради VIII скликання, яку провів…
Контррозвідка Служби безпеки затримала на Дніпропетровщині ще одного російського агента. Зловмисник відстежував кількість та види…