Рецептом поділилася відома українська кулінарка-блогерка Лілія Цвіт.
“Баклажани по цьому рецепту виходять дуже смачні, не розварені, але м’якенькі і соковиті. Аджика з перцю дуже пахуча, а гостроту в цьому рецепті можна “регулювати” на свій смак”, – розповідає Лілія.
Смачного!
Доктор Ферах Хамід з Британії пояснив, як одна проста помилка, яку люди роблять під час…
Поліцейські Кам’янського затримали двох чоловіків за пограбування 50-річної жінки. Нападники зірвали з шиї потерпілої золоту…
Як повідомляє Telegram-канал “Свої. Кривий Ріг”, на турбазі у селі Мар’янівка “офісник” влаштував розбірки зі…
З 1 травня у Жовтих водах згідно з рішенням виконавчого комітету від 23 квітня №…
Гороскоп на травень розповість, кому з представників зодіакального сузір'я доля наприкінці весни підкине шанс отримати саме…
Гарну новину повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Наша Анна Рижикова виборола вже другу ліцензію на…