День Державності у Кам’янському відкрили міні-футболом

27 липня на стадіоні ДЮСШ №2 пройшов захоплюючий турнір з міні-футболу між командами переселенців та командою кам’янчан.

Як розповів начальник управління молоді та спорту міськради Едуард Коряк, кілька місяців тому вимушеним переселенцям виділили майданчик для гри у міні-футбол. І ось вони натренувалися, і вирішили до Дня Державності України провести турнір із міні-футболу серед трьох команд: дві команди переселенців та одна – наша.

Грали «на виліт» по 10 хвилин 2 тайми. Першими змагалися команди переселенців: «Будівельники» (у рожевій формі) та «Рятувальники» (у блакитній формі). На початку гра йшла «рівно», але невдовзі «блакитні» показали свою перевагу, 2-й тайм закінчився з рахунком 5:1 та впевненою перемогою «Рятувальників».

Турнір набирав обертів, перші чемпіони навіть добре не відпочили, і кинулися в бій з новим суперником – кам’янською командою «Лівий берег» (у жовтій формі). І чи то втома позначилася на гравцях у «блакитному», чи ефект несподіванки, але «жовті» вирвалися вперед і закінчили перший тайм з рахунком 2:1.

У другому таймі «Лівий берег» знову забив, але «Рятувальники» стали впевнено наздоганяти суперника та навіть зрівняли рахунок до 3:3, але наприкінці гри «жовті» довели свою перевагу – 4:3.

Попереду остання гра: “Лівий берег” проти “Будівельників”. Із самого початку гри «жовті» повели м’яч у ворота суперника, але високо – штанга, а потім буквально за хвилину виправились і забили. Незабаром забили ще тричі. Але на останніх ігрових хвилинах «рожеві» майстерно провели атаку, забили гол, пробивши між ніг воротаря. З рахунком 4:1 пішли на перерву.

У другому таймі «Будівельники» стали впевнено наздоганяти «Лівий берег», довівши рахунок до 4:3, але спритність «жовтих» не дозволила переселенцям виграти. Вирішальний гол за кам’янчанами, рахунок 5:3.

Після закінчення турніру всіх учасників нагородили медалями, а команди відзначили грамотами.  28 липня, на кам’янчан чекає не менш захоплююче видовище – матч-реванш між ветеранами футболу правого та лівого берега. Початок о 19:00 на стадіоні 18-ї школи.

Margaret

Recent Posts

Чергова масована атака на Дніпропетровщину

Про неї повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Ранком область пережила чергову масовану атаку. Сили ППО…

26 хв. ago

Що покаже театр Кам’янського у травні

Питаєте, які вистави йтимуть на сценах Театру ім. Лесі Українки у травні? Будь ласка, знайомтеся…

55 хв. ago

У Кам’янському без НП

Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "Протягом цієї ночі на території…

1 годину ago

У Кам’янському районі чоловік вбив і закопав односельчанина

У Кам’янському районі 18-річний хлопець з психічним розладом вбив односельчанина та закопав його тіло. Про…

2 години ago

Під Кам’янським чоловік незаконно заволодів землею на Блакитному озері

Повідомлено про підозру чоловіку, який незаконно заволодів землею на узбережжі Блакитного озера на Дніпропетровщині. За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру мешканцю Київської області за фактами…

3 години ago

Кам’янська “Волошка” відзначає 55 років (відео)

Початкова школа «Волошка» відзначає сьогодні 55 років з дня заснування. Про це повідомив міський голова…

13 години ago