Ці заморожені голубці після приготування виходять навіть смачнішими за свіжі.
Досвідчені господині знають, якщо готувати заморожені голубці як свіжі, то вони виходять прісними. Тому страва потребує особливого підходу. По-перше, заморожені голубці треба спочатку розморозити. Дістаньте їх із морозилки та залиште при кімнатній температурі на пару годин. У цей час очистіть і натріть на великій тертці дві моркви, а пучок кропу подрібніть. Овочі та зелень додадуть страві свіжого аромату та смаку.
Розморожені голубці помістіть у каструлю, посипте морквою та кропом. Залийте водою заготовку так, щоб вона покрила голубці повністю. Тепер тушкуйте голубці на повільному вогні хвилин 50. За 10 хвилин до кінця додайте підливу.
Як приготувати підливу для голубців
Спочатку обсмажити на сухій сковороді 2 ст. л. борошна. Вона потемніє і почне давати горіховий аромат. Тоді додайте до борошна 2 ст. л. томатної пасти і стільки ж олії. Цю суміш розбавте 0,5 скл. води. Підлива готова.
До речі, з цією підливою виходять чудовими не лише голубці, а й заморожені фаршировані перці. Спробуйте!
5 травня у Кам'янському районі близько 14 години вантажний потяг в районі станції Воскобійня збив…
Про це повідомляє Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології. У найближчі три години зі збереженням до…
27 квітня у Кам'янському зникла 87-річна Єлизавета Галузінська. Жінка пішла з дому у напрямку лісу…
5 травня у Кривому Розі, на турбазі у Центрально-Міському районі, сталася стрілянина. Причиною став конфлікт…
На Дніпропетровщині завдяки роботі групи «Прозорість та підзвітність» переглянули ще один тендер. Йдеться про поточний…
Поліцейські Дніпра повідомили про підозру зловмиснику, який вбив товариша під час конфлікту. Підозрюваний вдарив ножем…