Кожна мама знає, як приготувати правильний борщ, але в неї занадто багато справ, щоб проводити біля плити кілька годин, та й стомлює це. Інша справа заготівлі — добра справа. Закип’ятив воду, почистив картоплю та відправив заправку до каструлі. Через 20 хвилин на плиті стоїть каструля борщу.
Інгредієнти
3 кг буряків
1 кг моркви
4 цибулини
1 кг болгарського перцю
1 кг помідорів
200 г цукру
200 мл рослинної олії
3 ст. л. солі
125 мл оцту
ПРИГОТУВАННЯ
1. Помий і почисти всі овочі. Тепер наріж цибулю півкільцями. Наріж буряк і моркву тонкими смужками або натрій на великій тертці.
2. Перець наріж смужками, а помідори ошпар окропом і зніми шкірку. Потім поріж на середні кубики.
3. Перемішай підготовлені овочі у великій каструлі і додай до них сіль, цукор, оцет та олію.
4. Постав каструлю з овочами на плиту на малий вогонь. Коли овочі пустять сік, вари їх ще 25 хвилин на середньому вогні.
5. По стерилізованих банках розклади заправку для борщу і закатай кришками. Готово.
Коли настане час варити борщ, просто зварити бульйон або закип’яти воду, кинь туди картоплю з нашаткованою капустою і вари хвилин 5–10. Потім відкрий банку із заправкою та вилий її в каструлю. Все перемішай і вари на середньому вогні ще 10 хвилин. До готового борщу на свій розсуд додай сметану, свіжий часник або цибулю. Можна додати нарізану зелень. Смачного.
Про ремонтні роботи повідомляє Кам'янське ВКГ КП ДОР "Аульський водовід". "Для проведення робіт на водоводі…
В урочистостях взяв участь міський голова Андрій Білоусов. "Підбили підсумки роботи активної молоді Кам’янського за…
Слідчі Дніпра повідомили про підозру чоловіку за хуліганські дії в автосалоні. Підозрюваний спровокував конфлікт із…
Вихованці Кам’янської федерації з кіокушин-кан карате-до успішно виступили на 16-му відкритому Всеукраїнському турнірі пам’яті Віталія…
Ювенальні прокурори Дніпропетровської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно подружжя, яке систематично вчиняло…
П’ять років у контексті часу і простору… Якщо говорити про життя людини, то п’ятирічка –…