Сьогодні ми розкажемо, навіщо додавати до тушкованої цибулі трохи соди. А також поділимося чудовим рецептом приготування курки в апельсинах. Відірватися неможливо!
СКЛАДОВІ
800 г курячої грудки
1 цибулина
1 апельсин
15 г петрушки
70 г вершкового масла
4 зуб. часнику
0,3 ч. л. соди
сіль, перець за смаком
ПРИГОТУВАННЯ
Цибулю дрібно наріж, а потім відправ її на сковороду зі шматочком вершкового масла. Додай трохи соди та перемішай. Цибуля має трохи пожовтіти. Накрий кришкою, зменши вогонь і залиш тушкуватися на 10 хвилин. За рахунок соди цибуля під час тушкування стає кашоподібною, на кшталт соусу.
Куряче філе наріж на тонкі довгасті шматочки.
Обчисти апельсин від шкірки. Можна вичавити сік апельсина, а можна і нарізати апельсин на шматочки. Дрібно поріж часник.
У сковороду до цибулі додай апельсин із часником та курку. Додай сіль, перець до смаку, перемішай. Доведи до кипіння. А потім зменши вогонь та тушкуй ще хвилин 15.
Ось і все, курка з апельсином та цибулею готова. За бажанням курку можна злегка присипати подрібненою зеленню. Смачного!
18 листопада, о 10:56, на вулиці Садова міста Синельникове, горів одноповерховий житловий будинок. Вогонь охопив…
Про ситуацію в місті повідомив мер Андрій Білоусов. "Триває комбінована атака ворога на нашу країну.…
Про це повідомив в.о голови ОВА Владислав Гайваненко. "В області триває повітряна тривога. Залишайтеся у…
Згідно з інформацією ДТЕК, діятимуть такі графіки: Група 1.1 з 01:30 до 05:00 з 07:00…
У прифронтовому районі Дніпропетровщини встановлюють перший модульний міст довжиною 40 метрів — сучасну переправу, яка…
Сьогодні вночі 19 листопада, на вулиці Черняховського у Жовтих Водах Кам’янського району, сталася пожежа. Горів…