Сьогодні ми розкажемо, навіщо додавати до тушкованої цибулі трохи соди. А також поділимося чудовим рецептом приготування курки в апельсинах. Відірватися неможливо!
СКЛАДОВІ
800 г курячої грудки
1 цибулина
1 апельсин
15 г петрушки
70 г вершкового масла
4 зуб. часнику
0,3 ч. л. соди
сіль, перець за смаком
ПРИГОТУВАННЯ
Цибулю дрібно наріж, а потім відправ її на сковороду зі шматочком вершкового масла. Додай трохи соди та перемішай. Цибуля має трохи пожовтіти. Накрий кришкою, зменши вогонь і залиш тушкуватися на 10 хвилин. За рахунок соди цибуля під час тушкування стає кашоподібною, на кшталт соусу.
Куряче філе наріж на тонкі довгасті шматочки.
Обчисти апельсин від шкірки. Можна вичавити сік апельсина, а можна і нарізати апельсин на шматочки. Дрібно поріж часник.
У сковороду до цибулі додай апельсин із часником та курку. Додай сіль, перець до смаку, перемішай. Доведи до кипіння. А потім зменши вогонь та тушкуй ще хвилин 15.
Ось і все, курка з апельсином та цибулею готова. За бажанням курку можна злегка присипати подрібненою зеленню. Смачного!
У суді почався розгляд справи про холоднокровну розправу з відомим на Дніпропетровщині бізнесменом, ексдепутатом та…
На Дніпропетровщині з початку року зафіксували 23 випадки захворювання на кір. Більшість – у Дніпрі.…
6 жовтня о 10:00 відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради. До порядку денного включено 7…
Бригада і техніка працюють на Лівобережжі. Зокрема, нові бетонні доріжки облаштовують на першому мікрорайоні. Подробиці…
З 6 жовтня починається прийом громадських проєктів для участі в Конкурсі «Бюджет участі. МІСТО» 2026…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 26.09.2025 по 03.10.2025 було…