Сьогодні ми розкажемо, навіщо додавати до тушкованої цибулі трохи соди. А також поділимося чудовим рецептом приготування курки в апельсинах. Відірватися неможливо!
СКЛАДОВІ
800 г курячої грудки
1 цибулина
1 апельсин
15 г петрушки
70 г вершкового масла
4 зуб. часнику
0,3 ч. л. соди
сіль, перець за смаком
ПРИГОТУВАННЯ
Цибулю дрібно наріж, а потім відправ її на сковороду зі шматочком вершкового масла. Додай трохи соди та перемішай. Цибуля має трохи пожовтіти. Накрий кришкою, зменши вогонь і залиш тушкуватися на 10 хвилин. За рахунок соди цибуля під час тушкування стає кашоподібною, на кшталт соусу.
Куряче філе наріж на тонкі довгасті шматочки.
Обчисти апельсин від шкірки. Можна вичавити сік апельсина, а можна і нарізати апельсин на шматочки. Дрібно поріж часник.
У сковороду до цибулі додай апельсин із часником та курку. Додай сіль, перець до смаку, перемішай. Доведи до кипіння. А потім зменши вогонь та тушкуй ще хвилин 15.
Ось і все, курка з апельсином та цибулею готова. За бажанням курку можна злегка присипати подрібненою зеленню. Смачного!
До Кам’янського з архіпастирським візитом завітав Керуючий Дніпровською єпархією Православної Церкви України — Митрополит Симеон.…
5 липня 14-річна Марина Кацюба пішла з місця мешкання у Слобожанському районі міста і додому…
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті.
У Кіноконцертному залі «МИР» переконані: кожна людина має право на доступ до культури, незалежно від…
27 червня представники Молодіжної ради Кам'янського взяли участь в Моделі Верховної Ради України 2025 –…
5 липня Лівобережний парк у Кам’янському перетворився на справжню арену майстерності та сили духу: тут…