Якщо во спробуєте поєднати сир із найпопулярнішим літнім овочом, то вийде дуже смачна та легка страва. Фрикадельки з кабачками на сковороді їдять навіть діти, які зазвичай не в захваті від овочевих страв. Крім зазначених інгредієнтів, ви можете додати у фрикадельки з кабачками улюблені спеції. Спробуйте урізноманітнити страву на ваш смак!
Складові
Сир кисломолочний (у пачці) 250 г, Кабачок 250 г, Яйце 1 шт., Сіль за смаком, Панірувальні сухарі, Олія.
Приготування
Натріть кабачки на велику тертку.
Сир змішайте з яйцем, додайте кабачок, сіль за смаком і 50 г панірувальних сухарів. Формуйте із сирно-кабачкової маси кульки, обкачуйте їх в панірувальних сухарях і обсмажуйте на розігрітій з маслом сковороді з усіх боків.
Тепер ви знаєте як приготувати сирні фрикадельки. Але хочемо попередити: цю страву краще подавати із соусом. Найбільше підійде томатний чи сметанний із часником. Ця закуска з кабачком становитиме чудову компанію під час перегляду фільму або цікавого спортивного матчу.
У латвійському місті Айзкраукле з 24 по 29 листопада відбувся міжнародний турнір з тенісу. У…
Смажена картопля з цибулею, грибами або без будь-яких добавок - чудовий варіант гарніру, який підходить…
З 1 по 7 грудня у Кам’янському пройдуть цікаві спортивні заходи, які зберуть юних спортсменів,…
Сумну новину повідомив мер Андрій Білоусов. " 19 квітня в бою поблизу населеного пункту Івано-Дар'ївка…
Щорічна премія кінокритиків "Кіноколо", яка відзначає досягнення українського кінематографа та діячів кіноіндустрії, оголосила переможців. Комітет національної премії…
Вибір миючого для посудомийки може здатися простим, але насправді він визначає ідеальну чистоту. Капсули обіцяють…