Порада. Для яскравості смаку доповніть начинку зубчиком часнику, щіпкою запашних трав або паприки.
Складові
Батон 0,5 шт., Яйце 1 шт., Картопля 1 шт., Морква 1 шт., Сир плавлений 80 г, Цибуля 1 шт., Олія за смаком.
Приготування
Картоплю, цибулю, сир та моркву натріть на дрібній тертці, додайте яйце та сіль. Перемішайте масу.
Батон наріжте скибочками завтовшки 1 см. Викладіть на них по 1–1,5 ст. л. начинки, злегка придавлюючи її. Розігрійте в сковороді масло. Викладіть скибочки батона начинкою вниз. Смажте до появи рум’яної скоринки. Переверніть і смажте кілька хвилин з іншого боку. Готові бутерброди викладіть на паперовий рушник.
Виходить апетитно, поживно та недорого.
На спортивних змаганнях побував мер Андрій Білоусов. "У спортивному комплексі «Прометей» стартував новий сезон «Пліч-о-пліч:…
Поліцейські Дніпра скерувати до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який вчинив замах на вбивство власної…
Понад чотирьох годин нічних пошуків завершилися позитивно і поліцейські Нікопольщини розшукали заблукалу 82-річну жінку. 21…
Дніпропетровська ОВА запрошує підприємців регіону на дев’яту онлайн-зустріч учасників платформи «Діалог влади та бізнесу». Тема…
Гурт Kalush Orchestra презентував кліп на пісню «Коли». Відео знімали у лісі. «Уявіть себе через…
У Кривому Розі правоохоронці ліквідували нарколабораторію з вирощування конопель. Там вилучили майже 3 тис рослин…