Порада. Для яскравості смаку доповніть начинку зубчиком часнику, щіпкою запашних трав або паприки.
Складові
Батон 0,5 шт., Яйце 1 шт., Картопля 1 шт., Морква 1 шт., Сир плавлений 80 г, Цибуля 1 шт., Олія за смаком.
Приготування
Картоплю, цибулю, сир та моркву натріть на дрібній тертці, додайте яйце та сіль. Перемішайте масу.
Батон наріжте скибочками завтовшки 1 см. Викладіть на них по 1–1,5 ст. л. начинки, злегка придавлюючи її. Розігрійте в сковороді масло. Викладіть скибочки батона начинкою вниз. Смажте до появи рум’яної скоринки. Переверніть і смажте кілька хвилин з іншого боку. Готові бутерброди викладіть на паперовий рушник.
Виходить апетитно, поживно та недорого.
У суботу, 11 жовтня, у Кривому Розі на перехресті вулиць Військового тилу і Кропивницького автомобіль…
Увечорі 11 жовтня на виїзді з Кривого Рогу у бік Кропивницького сталася смертельна аварія -…
10 жовтня відбулась перша нарада з питань організації та проведення чемпіонату міста Кам'янське з футзалу сезону 2025-2026…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Ніч у Кам’янському минула тихо – без надзвичайних…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Ввечері та вночі ворог бив по Нікопольщині. З…
У Дніпрі ввечері 10 жовтня на вулиці Січеславська Набережна виявили бездиханне тіло чоловіка. Про це…