Порада. Для яскравості смаку доповніть начинку зубчиком часнику, щіпкою запашних трав або паприки.
Складові
Батон 0,5 шт., Яйце 1 шт., Картопля 1 шт., Морква 1 шт., Сир плавлений 80 г, Цибуля 1 шт., Олія за смаком.
Приготування
Картоплю, цибулю, сир та моркву натріть на дрібній тертці, додайте яйце та сіль. Перемішайте масу.
Батон наріжте скибочками завтовшки 1 см. Викладіть на них по 1–1,5 ст. л. начинки, злегка придавлюючи її. Розігрійте в сковороді масло. Викладіть скибочки батона начинкою вниз. Смажте до появи рум’яної скоринки. Переверніть і смажте кілька хвилин з іншого боку. Готові бутерброди викладіть на паперовий рушник.
Виходить апетитно, поживно та недорого.
Департамент муніципальних послуг та регуляторної політики міської ради інформує, що з метою максимального забезпечення задоволення…
Кабінет Міністрів України погодив перейменування шести територіальних громад Дніпропетровської області. Про це повідомив керівник Українського…
Трагічну новину повідомив міський голова Андрій Білоусов. "15 грудня 2024 року в бою поблизу населеного…
Стрімінговий сервіс Netflix, який подовжив популярний комедійний хорор-серіал "Венздей" на третій сезон, розсекретив нову акторку. Стало відомо, що…
Про це повідомив мер Андрій Білоусов. "Провели засідання чергової 81-ї сесії міської ради. До порядку…
Увечері 27 листопада до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території садового товариства…