Categories: Економіка

До уваги кам’янчан: платитимемо за електроенергію будемо по-новому

Постачальник YASNO (ТОВ «Дніпровські енергетичні послуги») з вересня прийматиме платежі за новими банківськими реквізитами «Укргазбанку». У компанії розповіли, що слід звернути увагу споживачам.
Нові реквізити будуть вказані у платежах за серпень, які надійдуть у вересні, а також розміщені на сайті постачальника.

https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/yasno.com.ua/uploads/documents/20…

Зміна реквізитів відбудеться автоматично в сервісах YASNO: Особистому кабінеті, мобільному додатку, viber-боті та на сайті. Також реквізити буде оновлено в інтернет-банкінгах (Приват24, ПУМБ-online та ін.), платіжних сервісах (EasyPay, Portmone, iPay тощо) та в терміналах IBox. Тому, якщо клієнти платять рахунки через ці канали, вносити нові дані та змінювати налаштування не потрібно.
Однак якщо клієнт при оплаті вручну вносить дані одержувача коштів (МФО, ЄДРПОУ, IBAN) або має шаблони, сформовані таким чином раніше, потрібно змінити реквізити.
Банківські установи поінформовані про зміни під час приймання платежів за електроенергію. Однак, сплачуючи у відділеннях банків чи Укрпошти, слід нагадати, щоб оператор вказав нові дані, обов’язково зберегти чек та переконатися у правильності реквізитів.
«Після 1 вересня клієнтам слід бути уважними та перевіряти, щоб оплата за електроенергію здійснювалася за реквізитами «Укргазбанку», а не «Ощадбанку». Ми потурбувалися, щоб зміни відбулися комфортно для клієнтів і не потребували додаткових дій з їхнього боку. Щоб оплата пройшла успішно та гарантовано без помилок, рекомендуємо користуватися онлайн-сервісами YASNO, де реквізити оновляться автоматично, а всі платежі проходять без комісії», – сказав директор YASNO у Дніпропетровській області Юрій Федько.

Олена

Recent Posts

У Кам’янському затримали серійного крадія

У Кам’янському поліцейські затримали 40-річного чоловіка за серію майнових злочинів. Підозрюваний викрав з квартири знайомого…

8 години ago

Для дітей Кам’янського провели майстер-клас з розпису пасхальних пряників для ЗСУ

У Кам’янському 20 дітей, в тому числі ВПО, долучились до майстер-класу з розпису пасхальних пряників…

9 години ago

Два вузи Дніпра потрапили в ТОП-20 рейтингу Scopus

Стали відомі результати щорічного рейтингу українських закладів вищої освіти. Цьогоріч до списку лідерів потрапили університети…

9 години ago

У Кам’янському виготовляють дрони та РЕБ для військових (відео)

Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "В рамках співпраці громадських організацій «Бджола» та «Благодійний…

9 години ago

У Дніпрі в кафе дівчина-підліток влаштувала стрілянину

У Дніпрі за фактом хуліганських дій повідомлено про підозру 14-річній дівчині. За процесуального керівництва ювенальних…

9 години ago

У Кам’янському працює банк одягу для дітей

Про це повідомляє Фонд розвитку Кам'янського. "Запрошуємо батьків з дітьми до нашого банку одягу, адже там…

10 години ago