Страва виходить неймовірно легкою та повітряною. Приємний золотистий колір надає суфле із вівсянкою ще більш апетитного вигляду, так що встояти перед ним немає шансів.
Складові
Молоко 200 мл, Вівсяні пластівці 70 г, Вершкове масло 1 ст. л., Йогурт 50 мл, Цукор 100 г, Яйце 3 шт., Кориця 0,5 ч. л., Сіль 0,25 ч. л.
Приготування
У каструлі змішайте молоко та вершкове масло, доведіть до кипіння і зменшіть вогонь. Додайте вівсяні пластівці і варіть до всмоктування рідини.
Білки відокремлюємо від жовтків. У готову вівсянку додайте йогурт, 60 г цукру, жовтки, корицю і сіль.
Беремо 6 невеликих форм і змащуємо їх маслом. Розподіляємо суміш і посипаємо зверху цукром.
Розігріваємо духовку до 160 градусів. Запікаємо суфле протягом 12-20 хвилин. Воно має стати повітряним і підрум’янитися.
Сніданок із вівсянки перейшов на новий рівень. І якщо щоранку у вас виникає проблема нагодувати дитя корисною їжею, цей рецепт допоможе. Це суфле з радістю з’їдять навіть діти
Днями 65-річна жінка на станції у Пʼятихатках вирішила перейти колію перед товарним потягом. Про це…
З 14 по 16 травня на базі дитячо-юнацької спортивної школи №1 відбувся відкритий чемпіонат з…
16–17 травня відбувся відкритий чемпіонат Дніпропетровської області з гандболу серед дівчат 2011 та 2013 років…
Увечері 17 травня поблизу села Курилівка Кам'янського району сталася страшна аварія: лобове зіткнення двох автомобілів.…
У Марганці медики "екстренки" врятували життя жінки з гострим коронарним синдромом, яка опинилася у стані…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "У Камʼянському ніч минула тихо…