Страва виходить неймовірно легкою та повітряною. Приємний золотистий колір надає суфле із вівсянкою ще більш апетитного вигляду, так що встояти перед ним немає шансів.
Складові
Молоко 200 мл, Вівсяні пластівці 70 г, Вершкове масло 1 ст. л., Йогурт 50 мл, Цукор 100 г, Яйце 3 шт., Кориця 0,5 ч. л., Сіль 0,25 ч. л.
Приготування
У каструлі змішайте молоко та вершкове масло, доведіть до кипіння і зменшіть вогонь. Додайте вівсяні пластівці і варіть до всмоктування рідини.
Білки відокремлюємо від жовтків. У готову вівсянку додайте йогурт, 60 г цукру, жовтки, корицю і сіль.
Беремо 6 невеликих форм і змащуємо їх маслом. Розподіляємо суміш і посипаємо зверху цукром.
Розігріваємо духовку до 160 градусів. Запікаємо суфле протягом 12-20 хвилин. Воно має стати повітряним і підрум’янитися.
Сніданок із вівсянки перейшов на новий рівень. І якщо щоранку у вас виникає проблема нагодувати дитя корисною їжею, цей рецепт допоможе. Це суфле з радістю з’їдять навіть діти
5 липня 14-річна Марина Кацюба пішла з місця мешкання у Слобожанському районі міста і додому…
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті.
У Кіноконцертному залі «МИР» переконані: кожна людина має право на доступ до культури, незалежно від…
27 червня представники Молодіжної ради Кам'янського взяли участь в Моделі Верховної Ради України 2025 –…
5 липня Лівобережний парк у Кам’янському перетворився на справжню арену майстерності та сили духу: тут…
У суботу, 5 липня, у Дніпрі стався нещасний випадок. На пляжі, що на житловому масиві…