У ньому повністю відсутній кляр, борошно або панірувальні сухарі. І що цікаво, капуста по-ізраїльськи подається у холодному вигляді. Це робить її ідеальною закускою.
Складові
Вода 1,5 л, Цвітна капуста 700 г, Оцет 60 мл, Олія, Сіль, Чорний перець (мелений) за смаком Часник 3 зуб.
Приготування
Капусту помийте та розберіть на суцвіття. Якщо трапляються занадто великі, розріжте їх ножем.
Потім відваріть капусту протягом 8 хвилин. Головне не переварити! Навіть краще, якщо доведете капусту до напівготовності. Потім опустіть її в холодну воду. Це потрібно для того, щоб вона не доварилася за рахунок власної температури.
Тепер промокніть капусту паперовим рушником і обсмажуйте на розігрітій з маслом сковороді до золотистого рум’янцю.
Перемішайте суцвіття із оцтом, сіллю, перцем, роздавленим часником та зеленню. Поставте у холодильник на годину. Готово!
Секрет приготування ідеальної цвітної капусти саме в тому, щоб вона не була як каша. Бажано зберегти її природну хрумкість. Для цього в рецепті і потрібні оцет із холодною водою. Не бійтеся недоварити продукт! Особливо враховуючи те, що його можна їсти сирим. Калорійність такої страви дуже низька. А якщо готувати на сухій сковороді, то взагалі мінімальна.
У Дніпрі стався черговий мовний скандал у таксі. Пасажирка почала кричати на водія лише тому,…
12 листопада у Бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка відбудеться презентація книги Артема Нестеренка "Непідробна сила". Артем…
У найближчу суботу, 8 листопада, у місті пройде турнір з греко-римської боротьби пам'яті Леоніда Яковича…
Російський удар знеструмив шахти на Дніпропетровщині: триває підйом гірників на поверхню. Про це повідомляє Міністерство…
Співачка Віра Брежнєва, яка народилася і виросла у Кам'янському, вперше за тривалий час показалась з молодшою донькою Сарою…
Трагічну новину повідомив мер міста Андрій Білоусов. "26 жовтня поблизу населеного пункту Новоолександрівка на Дніпропетровщині,…