У ньому повністю відсутній кляр, борошно або панірувальні сухарі. І що цікаво, капуста по-ізраїльськи подається у холодному вигляді. Це робить її ідеальною закускою.
Складові
Вода 1,5 л, Цвітна капуста 700 г, Оцет 60 мл, Олія, Сіль, Чорний перець (мелений) за смаком Часник 3 зуб.
Приготування
Капусту помийте та розберіть на суцвіття. Якщо трапляються занадто великі, розріжте їх ножем.
Потім відваріть капусту протягом 8 хвилин. Головне не переварити! Навіть краще, якщо доведете капусту до напівготовності. Потім опустіть її в холодну воду. Це потрібно для того, щоб вона не доварилася за рахунок власної температури.
Тепер промокніть капусту паперовим рушником і обсмажуйте на розігрітій з маслом сковороді до золотистого рум’янцю.
Перемішайте суцвіття із оцтом, сіллю, перцем, роздавленим часником та зеленню. Поставте у холодильник на годину. Готово!
Секрет приготування ідеальної цвітної капусти саме в тому, щоб вона не була як каша. Бажано зберегти її природну хрумкість. Для цього в рецепті і потрібні оцет із холодною водою. Не бійтеся недоварити продукт! Особливо враховуючи те, що його можна їсти сирим. Калорійність такої страви дуже низька. А якщо готувати на сухій сковороді, то взагалі мінімальна.
Мешканці Дніпропетровщини можуть скористатися програмою «Муніципальна няня». Вона передбачає повне або часткове відшкодування витрат на…
Живий ефір став новою валютою уваги у цифровому світі. Від стримів на Twitch до гейм-шоу…
У місті Покров Нікопольського району 2-річний хлопчик вистрелив собі у голову з пневматичного пістолета, який…
Focus Features представила офіційний трейлер музичної драми "Song Sung Blue", яка вийде в американський прокат 25…
14 вересня о 10:00 на площі перед ККЗ «Мир» стартує святкова програма «В нашім серці…
Напередодні відзначення 275-ї річниці Кам’янського провели урочисту церемонію вручення паспортів громадянина України. Свої документи отримали…