У ньому повністю відсутній кляр, борошно або панірувальні сухарі. І що цікаво, капуста по-ізраїльськи подається у холодному вигляді. Це робить її ідеальною закускою.
Складові
Вода 1,5 л, Цвітна капуста 700 г, Оцет 60 мл, Олія, Сіль, Чорний перець (мелений) за смаком Часник 3 зуб.
Приготування
Капусту помийте та розберіть на суцвіття. Якщо трапляються занадто великі, розріжте їх ножем.
Потім відваріть капусту протягом 8 хвилин. Головне не переварити! Навіть краще, якщо доведете капусту до напівготовності. Потім опустіть її в холодну воду. Це потрібно для того, щоб вона не доварилася за рахунок власної температури.
Тепер промокніть капусту паперовим рушником і обсмажуйте на розігрітій з маслом сковороді до золотистого рум’янцю.
Перемішайте суцвіття із оцтом, сіллю, перцем, роздавленим часником та зеленню. Поставте у холодильник на годину. Готово!
Секрет приготування ідеальної цвітної капусти саме в тому, щоб вона не була як каша. Бажано зберегти її природну хрумкість. Для цього в рецепті і потрібні оцет із холодною водою. Не бійтеся недоварити продукт! Особливо враховуючи те, що його можна їсти сирим. Калорійність такої страви дуже низька. А якщо готувати на сухій сковороді, то взагалі мінімальна.
У Кам'янському нагородили переможців міського етапу змагань «Пліч-о-пліч» — Всеукраїнських шкільних ліг з шахів та…
З нагоди Міжнародного дня просвіти з питань мінної безпеки в освітніх закладах Кам’янського були проведені…
До Всесвітнього дня здоров’я, який щорічно відзначається 7 квітня, за підтримки громадської організації «Бджола» у…
У Дніпрі на вулиці Калиновій підлітки влаштували футбольний матч посеред дороги. Відео з розвагами дітей…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Цьогоріч вже 23 родинам загиблих цивільних виплатили компенсацію…
Український співак MONATIK потішив новою композицією, яка отримала назву I.D. ("Ідем Далі"). Композиція увійшла до альбому виконавця "Вічно…