Приготувавши в такий спосіб, ви помітите, що плоди не лопаються, залишаються особливо гарними та соковитими. На смак помідори виходять в міру солоними і навіть трохи солодкуватими. А гвоздика з корицею додає певної пікантності. З перерахованих інгредієнтів виходить трилітрова банка відмінних маринованих смаколиків.
Такі помідорки добре смакують у поєднанні з картопляним пюре чи будь-якою кашею. Добре їсти у прикуску до печеного м’яса чи риби. Тут уже дивіться за власними уподобаннями. Ароматний розсіл, що залишається, можна легко пити, в ньому немає нічого шкідливого.
Складові
Помідор 1,5 кг, Лимонна кислота 1 ч. л., Цукор 5 ст. л., Сіль 2 ч. л., Часник 4 зуб., Гвоздика 4 шт., Кориця 3 г.
Приготування
Помийте та утрамбуйте помідори в банку. На самий низ викладіть більші плоди, ближче до верху — маленькі.
Потім додайте порізаний часник, перець горошком, гвоздику та корицю. Залийте окропом і дайте охолонути. Злийте воду. окропу в банку помідор
Додайте в банку сіль, цукор та лимонну кислоту. Залийте повторно окропом і закатайте.
За бажанням можете також додати кілька лаврових листочків та зелені. Але і без них буде дуже приємний гостро-солодкий післясмак. Сподіваємось, вам сподобається.
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Під час повномасштабної війни життєво необхідно, щоб кожен…
Вранці 18 листопада надійшло повідомлення про пожежу у п’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Проектна міста…
Контррозвідка Служби безпеки запобігла новим спробам рашистів здійснити теракти у Дніпрі. За результатом дій на…
Популярна пригодницька франшиза "Джуманджі" повернеться на екрани. У США вже стартувало виробництво третьої та завершальної частини серії…
У Кам'янському продовжують розшук 13-річних близнюків: Махно Богдана та Махно Максима. Шановні громадяни! Просимо вас…
28 листопада о 09.00 відбудеться пленарне засідання 81-ї сесії Кам’янської міської ради VIII скликання. Із проєктом порядку…