Складові
1 цибуля, 300 г гарбуза, 0,5 пучка листя салату, 3 яйця, 1 зуб. часнику, 1 ч.л. солі, 0,5 ч. л. оцту, прованські трави за смаком,, 2 ч. л. борошна, 2,5 ст. л. олії, 5 штук. печериць, 0,25 ч. л. солі, 1 ч. л. оцту, 0,25 ч. л. чорного меленого перцю.
Приготування
1. Натріть гарбуз на великій тертці.
2. Розігрійте на сковороді олію, всипте нарізані гриби із цибулею та часником. Посоліть та поперчіть інгредієнти, додайте прованські трави. Обсмажуйте до готовності.
3. У невеликій каструльці доведіть воду до кипіння, додайте оцет, швидко розмішайте воду, щоб утворився вир і вбийте туди яйце. По готовності дістаньте його шумівкою та зваріть друге яйце таким же чином.
4. На тій же сковороді розігрійте олію. До гарбуза додайте борошно, сіль та яйце, перемішайте. Насмажте деруни на сковороді.
5. До листя салату додайте трохи солі, перцю, олії та оцту.
6. Викладіть деруни на тарілку, зверху викладіть гриби, яйця пашот (посоліть їх та розкрийте жовток ножем). На тарілку викладіть підготовлене листя салату.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Разом з керівником ГО «Патріот-2015» Павлом Некритим побували…
5 травня у Кам'янському районі близько 14 години вантажний потяг в районі станції Воскобійня збив…
Про це повідомляє Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології. У найближчі три години зі збереженням до…
27 квітня у Кам'янському зникла 87-річна Єлизавета Галузінська. Жінка пішла з дому у напрямку лісу…
5 травня у Кривому Розі, на турбазі у Центрально-Міському районі, сталася стрілянина. Причиною став конфлікт…
На Дніпропетровщині завдяки роботі групи «Прозорість та підзвітність» переглянули ще один тендер. Йдеться про поточний…