Для цієї страви підійде будь-який фарш або навіть суміш фаршів. Особисто ми віддаємо перевагу м’ясу індички. Воно виходить більш ніжним і швидко запікається. Весь процес приготування страви за традиційним рецептом займає не більше 30 хвилин.
Складові
Фарш 450 г, Батон 1 шт., Твердий сир 150 г, Італійські трави 0,5 ч. л., Соняшникова олія 1 ст. л., Чорний перець (мелений) за смаком, Сіль за смаком.
Приготування
Фарш перекладіть у глибоку миску. Туди ж натріть на великій тертці твердий сир, додайте сіль, перець, італійські трави та олію. Щоб зробити фарш ще ніжнішим, олію можете замінити йогуртом.
Інгредієнти ретельно перемішайте. Батон наріжте скибочками середньої товщини. Щоб він не кришився і не ламався, краще використати вчорашній батон. Підготовлений фарш розкладіть по скибочках, розмажте його. Запікайте тости з фаршем у розігрітій до 220 градусів духовці 20 хвилин. Режим – верхній і нижній нагрів.
А щоб принцеси більше нагадували бургери до смаку, внесіть до списку інгредієнтів ще кілька продуктів. Намажте батон фаршем, покладіть пару скибочок солоного огірка, кілька кілець цибулі. Готуйте тости стільки ж, але за 3 хвилини до кінця посипте сиром. При цьому у сам фарш сир додавати необов’язково.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Разом із головою благодійного фонду «Осоння України» Олександром…
Днями представник громадської організації «Бджола» Антон Гусєв провів зустріч із мешканцями 4-го мікрорайону, під час…
У м. Самар поліція затримала причетного до злочину, який кинув гранату в бік знайомих. В ході…
17 квітня подвір’я Ліцею №29 (директор Ольга Баштаненко) наповнилося ароматами свіжої випічки, щирими усмішками та…
У Синельниківському районі Дніпропетровської області сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждали троє людей. Аварія…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вночі на Дніпропетровщині підрозділи ПвК "Схід" знищили 6…