Для цієї страви підійде будь-який фарш або навіть суміш фаршів. Особисто ми віддаємо перевагу м’ясу індички. Воно виходить більш ніжним і швидко запікається. Весь процес приготування страви за традиційним рецептом займає не більше 30 хвилин.
Складові
Фарш 450 г, Батон 1 шт., Твердий сир 150 г, Італійські трави 0,5 ч. л., Соняшникова олія 1 ст. л., Чорний перець (мелений) за смаком, Сіль за смаком.
Приготування
Фарш перекладіть у глибоку миску. Туди ж натріть на великій тертці твердий сир, додайте сіль, перець, італійські трави та олію. Щоб зробити фарш ще ніжнішим, олію можете замінити йогуртом.
Інгредієнти ретельно перемішайте. Батон наріжте скибочками середньої товщини. Щоб він не кришився і не ламався, краще використати вчорашній батон. Підготовлений фарш розкладіть по скибочках, розмажте його. Запікайте тости з фаршем у розігрітій до 220 градусів духовці 20 хвилин. Режим – верхній і нижній нагрів.
А щоб принцеси більше нагадували бургери до смаку, внесіть до списку інгредієнтів ще кілька продуктів. Намажте батон фаршем, покладіть пару скибочок солоного огірка, кілька кілець цибулі. Готуйте тости стільки ж, але за 3 хвилини до кінця посипте сиром. При цьому у сам фарш сир додавати необов’язково.
На фестивалі побував мер Андрій Білоусов. "Різдвяний вертеп, колядки, щедрівки та традиційні віншування — у…
У Шевченківському районі чоловік проник до салону припаркованого транспортного засобу та умисно підпалив його, після…
На це питання дав відповідь Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. "Наприкінці року зазвичай підбивають…
У Дніпрі біля ТРК помітили автомобіль BMW, прикрашений гірляндами. Фотографію "святкової" машини поширили міські Telegram-канали,…
Ввечері 25 грудня у Центрально-Міському районі Кривого Рогу в одному з приватних будинків знайшли бездиханне…
Напередодні різдвяних та новорічних свят Група Метінвест подарувала ветеранам Каметсталі та їхнім родинам теплий вечір…