Для цієї страви підійде будь-який фарш або навіть суміш фаршів. Особисто ми віддаємо перевагу м’ясу індички. Воно виходить більш ніжним і швидко запікається. Весь процес приготування страви за традиційним рецептом займає не більше 30 хвилин.
Складові
Фарш 450 г, Батон 1 шт., Твердий сир 150 г, Італійські трави 0,5 ч. л., Соняшникова олія 1 ст. л., Чорний перець (мелений) за смаком, Сіль за смаком.
Приготування
Фарш перекладіть у глибоку миску. Туди ж натріть на великій тертці твердий сир, додайте сіль, перець, італійські трави та олію. Щоб зробити фарш ще ніжнішим, олію можете замінити йогуртом.
Інгредієнти ретельно перемішайте. Батон наріжте скибочками середньої товщини. Щоб він не кришився і не ламався, краще використати вчорашній батон. Підготовлений фарш розкладіть по скибочках, розмажте його. Запікайте тости з фаршем у розігрітій до 220 градусів духовці 20 хвилин. Режим – верхній і нижній нагрів.
А щоб принцеси більше нагадували бургери до смаку, внесіть до списку інгредієнтів ще кілька продуктів. Намажте батон фаршем, покладіть пару скибочок солоного огірка, кілька кілець цибулі. Готуйте тости стільки ж, але за 3 хвилини до кінця посипте сиром. При цьому у сам фарш сир додавати необов’язково.
У Дніпропетровській області зникла 46-річна Алла Андрієнко. Жінка пішла з дому 16 жовтня у селі…
У Кам’янському розпочав роботу Центр денного догляду для дітей з інвалідністю, що мають підгрупу А.…
У Дніпропетровській області українські воїни звільнили село Єгорівка на Олександрівському напрямку від російських диверсійних груп.…
У Кам'янському розпочався чемпіонат міста з футзалу сезону 2025-2026 серед команд виробничих підприємств та аматорських…
У понеділок, 27 жовтня, на вулиці Коцюбинського сталась аварія. Там під колеса Dodge потрапив чоловік.…
З 27 жовтня по 2 листопада жовтня у Кам’янському пройдуть цікаві спортивні заходи, які зберуть…