Categories: Події

У Кам’янському затримали торговців зброєю

У Кам’янському за збут та зберігання зброї та боєприпасів поліцейські затримали трьох місцевих мешканців. Двоє підозрюваних незаконно продавали револьвер та патрони, ще один чоловік підозрюється у зберіганні гранати та патронів.

Поліцейські Кам’янського РУП затримали 23-річного чоловіка, який продавав газовий револьвер, перероблений під вогнепальну зброю. Також правоохоронці встановили 46-річного чоловіка, який збував придатні для стрілянини патрони калібру 5,45 мм.

Крім цього, 30 вересня під час санкціонованого обшуку за місцем його проживання правоохоронці виявили ще 200 набоїв калібру 5,45 мм та два магазини автомата. Також поліцейські Кам’янського РУП провели обшук у квартирі 32-річного місцевого мешканця.

У підозрюваного вилучили гранату РГД-5 із запалом та патрони калібру 5,45 мм. Правоохоронці встановлюють походження зброї та боєприпасів, ймовірних спільників затриманих та покупців.

За погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою фігуранти повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами чи вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Margaret

Recent Posts

Мер Кам’янського провів засідання з питань будинків, зруйнованих під час ворожого обстрілу

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Провів засідання штабу з питань будинків, зруйнованих та…

6 години ago

У Кам’янському районі викрили незаконну торгівлю рибою та раками

На Дніпропетровщині інспектори рибоохоронного патруля викрили незаконну торгівлю водними біоресурсами під час нерестової заборони Дніпропетровським…

7 години ago

28 млн. грантів на власну справу, заощаджені бюджетні кошти та посівна: про важливе від ДніпроОВА

Попри агресію ворога регіон працює. Аграрії на варті продовольчої безпеки – сіють. Мешканці Дніпропетровщини започатковують власні…

7 години ago

Спортсмен із Дніпра встановив рекорд Гіннеса за кількістю рекордів

27 квітня у Києві відбувся Чемпіонат України зі стронгмену. Під час нього спортсмен із Дніпра…

8 години ago

Яку погоду чекати кам’янчанам на Великдень

Травень в Україні розпочнеться з дуже теплої погоди і без опадів. Вдень повітря прогріється до 25°…

8 години ago

Під Дніпром директорка пошти привласнила гроші односельців

Поліцейські повідомили про підозру керівниці поштового відділення Солонянського району, яка заволоділа грошима односельців. Жінка отримувала…

8 години ago