В оригінальному рецепті для солодкості використовують цукор. Але ви легко можете замінити частину на мед або будь-який інший корисний підсолоджувач. Не хвилюйтеся, що яблук більше, ніж тіста. Завдяки цьому вівсяний пиріг виходить дуже соковитим та ніжним. Обов’язково збризкайте яблука лимонним соком, так вони не темнітимуть.
Складові
Вершкове масло 120 г, Цукор 160 г, Сіль 1 щеп., Яйце 3 шт., Пшеничне борошно 100 г, Вівсяні пластівці 150 г, Розпушувач 1 ч. л.
Приготування
Змішайте розм’якшене вершкове масло із цукром і сіллю. Збивайте міксером протягом 5 хвилин. Введіть по одному яйця, продовжуючи збивати до отримання однорідної світлої маси.
Додайте в просіяне борошно вівсяні пластівці, розпушувач і корицю. Вмішайте силіконовою лопаткою отриману суміш у рідку масу, всипаючи в кілька етапів. У вас має вийти м’яке тісто. Очистіть яблука і наріжте їх невеликими кубиками. Злегка збризкайте лимонним соком. Натріть цедру з лимона і додайте в тісто. Туди ж відправте яблука. Добре перемішайте.
Змастіть форму вершковим маслом, викладіть тісто і розрівняйте. Випікайте пиріг у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 45-50 хвилин. Готовність можете перевірити зубочисткою.
Про це повідомили у Єдині диспетчерській службі. "Кам'янське ВКГ КП ДОР "Аульський водовід" повідомляє: Для…
У містичному світі астрології кожен знак Зодіаку має унікальний набір характеристик. У той час як…
Поліція Кам`янського застерігає громадян від заманливої пропозиції в інтернеті про «легкій заробіток». За такими оголошеннями…
Традиційно на Великдень відбуватимуться богослужіння у всіх храмах та церквах. Зазвичай у цей період культові…
Мобільний оператор "Київстар" змінив наповнення у деяких своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього Інтернету в рамках…
У суботу, 11 травня, у Кам’янському пройде Відкритий Всеукраїнський турнір “Воїн світла” з Кіокушин карате-до,…