Каметсталь допомогла ліцею

Про це повідомляє прес-служба підприємства.
«Дбаємо про безпеку кам’янських школярів. Із самого початку війни підприємства Групи Метінвест надають підтримку містам в оборонних і гуманітарних питаннях, а також в організації безпеки жителів. Каметсталь допомогла Кам’янському в доукомплектуванні шкільного укриття.
Днями комбінат передав Кам’янському академічному ліцею № 15 партію вогнегасників, вкрай необхідних для доукомплектування захисного укриття для школярів і працівників школи. Раніше до навчального закладу були доправлені баки для технічної води, також необхідні для пожежної безпеки. В умовах чи не щоденних терактів у містах України з боку російського ворога така допомога є важливою та своєчасною.
Обладнання захисних споруд у школах Кам’янського та створення комфортних умов для перебування там учнів триває з літа, коли було прийняте рішення надати можливість офлайн-навчання тим, хто цього бажає. У 15-му ліцеї таку форму навчання – у дві зміни – обрали майже 500 учнів. Зусиллями міської влади в укритті цього учбового закладу було відремонтовано вентиляцію та освітлення, оновлено підлогу, облаштовані санвузли. Не залишилися осторонь батьки та педагоги – облаштували сходи, медичний пункт, а стіни уквітчали яскравим розписом.
Під час повітряної тривоги перебувати в безпечному укритті навчального закладу мають можливість понад 400 школярів зі своїми вчителями. Працює тут і мережа Інтернет, тож в більшості учнів, насамперед середньої та старшої вікових груп, є можливість продовжувати освітній процес. А для малечі педагоги проводять розвиваючі ігри.
Нагадаємо, що через масовану ракетну атаку росіян по містах України в понеділок, 10 жовтня, школи та інші учбові заклади країни з 11 жовтня переведені на дистанційну форму навчання до 14 жовтня включно», -йдеться у повідомленні.
Margaret

Recent Posts

У Дніпрі засудили блогера, який знімав на відео вручення повісток на вулиці

Жовтневий районний суд Дніпра призначив умовний термін українцю, який знімав на телефон роботу працівників ТЦК,…

16 години ago

Жителів Дніпропетровщини попереджають про пожежну небезпеку і заморозки

Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає: 5-6 травня на території області очікується надзвичайна (V класу)…

17 години ago

На Дніпропетровщині чоловік зберігав в гаражі боєприпаси

Кривірізькі поліцейські викрили чоловіка на зберіганні боєприпасів. У гаражі, на території домоволодіння фігуранта, поліцейські вилучили…

18 години ago

У Кам’янському хлопець приніс до школи підвіски з патронів

У Кам'янському дитина зробила підвіски з патронів 12 та 16 калібрів та принесла їх до…

19 години ago

У Дніпрі батько та син продавали зброю та боєприпаси

У Дніпрі затримали батька та сина, які займалися продажем вогнепальної зброї та боєприпасів. Про це…

19 години ago

Над Дніпропетровщиною вночі збили 12 безпілотників

Про це повідомив голова оОВА Сергій Лисак. "Вночі ворог атакував область "шахедами". Бійці ПвК «Схід»…

20 години ago