Близько 200 розвиваючих наборів отримали заклади дошкільної освіти Кам’янського

Нашій малечі випало зростати у лихий для України час. Але громада міста, міська влада роблять усе можливе, щоб діти менше відчували  загрози та могли зростати і навчатися у безпеці.

Кам’янське – єдине місто на Дніпропетровщині, яке завдяки облаштуванню найбільшої кількості укриттів на випадок надзвичайних ситуацій забезпечило безперервну дошкільну освіту для дошкільнят у 40 закладах.

На сьогодні понад п’ять з половиною тисяч дітлахів відвідують дитячі садки, здобуваючи дошкільну освіту у різних формах.А щоб їм в укриттях було не так сумно і страшно, в рамках реалізації проекту «Реагування на надзвичайну ситуацію для задоволення потреб у захисті та освіті постраждалих від конфлікту та переміщених дітей та їх сімей в Україні» міжнародна гуманітарна організація «Savethe Children International in Ukraine» разом із громадською організацією «ПРОЛІСКА» надали розвиваючі набори саме для укриттів.

«Звісно, краще щоб цими іграшками діти бавилися в групах,- каже регіональна координаторка проєкту Тетяна Скляренко,-  але ми маємо дбати про стабільний емоційний стан дітей, тому під час тривоги саме ці яскраві іграшкив укритті відволікатимуть малюків від  страху та неспокою».

Співпраця Департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради на чолі з директором Наталією Ревою з партнерами триватиме і надалі, невдовзі на дошкільнят чекають справжні тренінги  з мінної небезпеки, педагогічні працівники також підвищуватимуть свою майстерність на тренінгах, а заклади дошкільної освіти продовжуватимуть отримувати технічну підтримку.

Margaret

Recent Posts

Стрілянина у Дніпрі

У Дніпрі поліцейські затримали 31-річного зловмисника, який поранив двох людей. Фігурант здійснив декілька пострілів у…

10 хв. ago

У Кам’янському без НП

Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "В місті протягом ночі було…

17 хв. ago

Дніпропетровщина отримала ще понад 800 ноутбуків для школярів, які навчаються дистанційно

Дніпропетровщина отримала 806 ноутбуків. Чергове підсилення передав Уряд Обʼєднаних Арабських Еміратів через Фундацію Олени Зеленської.…

2 години ago

У Дніпрі судитимуть чоловіка за зґвалтування та вбивство маленької кам’янчанки

Зґвалтування та вбивство 11-річної дівчинки у м. Дніпро – судитимуть місцевого мешканця.  Ювенальні прокурори Дніпропетровської…

3 години ago

У Кам’янському затримали серійного крадія

У Кам’янському поліцейські затримали 40-річного чоловіка за серію майнових злочинів. Підозрюваний викрав з квартири знайомого…

16 години ago

Для дітей Кам’янського провели майстер-клас з розпису пасхальних пряників для ЗСУ

У Кам’янському 20 дітей, в тому числі ВПО, долучились до майстер-класу з розпису пасхальних пряників…

16 години ago