До Кам’янського йдуть циклон та атмосферні фронти: як зміниться погода

До України йде похолодання з дощами, мокрим снігом та морозами вночі. Проте протримається воно не довго.

Про це в коментарі ТСН.ua розповів народний синоптик Стас Щедрін.

“Починаючи від 19 жовтня і до 24-25 жовтня до України надійдуть циклон та його атмосферні фронти, які зумовлять по всій країні, окрім півдня, дощі з переходом в мокрий сніг, налипання мокрого снігу, поривчастий вітер та суттєве похолодання від 4° тепла до 5° морозу вночі та до 0-6° вдень. У південній частині нашої країни снігу поки що не чекаємо, а от на дощі природа буде щедрою”, – прогнозує синоптик.

Він також додає, що така погода протримається в Україні не довго і вже від 23-24 жовтня знову очікується потепління аж до 15-18°.

Про зміну погоди 19-20 жовтня повідомляє також і Укргідрометцентр. Так, там зазначають, що від середини тижня атмосферні фронти принесуть до України опади – дощі, 20 жовтня в Карпатах з мокрим снігом. У більшості областей місцями пориви північно-західного вітру, 15-20 м/с. Температура вночі 1-8° тепла, вдень поступове зниження до 4-10° тепла, в Карпатах до 0°.

У Кам’янському тепла та суха погода протримається до кінця 19 жовтня, а вже ввечері почне накрапати дощ. Він посилиться 20 жовтня та йтиме цілий день. Можливі пориви вітру до 54 км/год. Це призведе до значного зниження температури до +5 – +7 градусів. 21 жовтня похолоднішає ще дужче до +4 вночі та +7 вдень. 22 жовтня можліві заморозки на поверхні грунту та під ранок температура знизиться до +1 – +2 градусів. У неділю, 23 жовтня, температура зросте до +8 – +12 градусів, проте цілий день дощитиме.

Олена

Recent Posts

У Дніпрі горів автомобіль

15 травня о 09:41 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на вулиці Степана Бандери…

1 хв. ago

Які культурні заходи чекають на кам’янчан

Програма заходів у закладах культури міста Кам’янське з 15 по 22 травня 2024 року. Основна…

34 хв. ago

Під Кам’янським торгували безакцизом

У Кам’янському районі поліцейські вилучили з незаконного обігу підакцизних товарів на суму понад 330 тисяч…

1 годину ago

Кам’янська бібліотека ім.Т.Г.Шевченка відзначила 90-річний ювілей (фото)

14 травня, у залі Zorya Hall, привітали бібліотекарів з великою подією – 90-річним ювілеєм. Про…

2 години ago

Фільм «Супердівчина» з Міллі Алкок вийде у червні 2026 року (відео)

Американська кіностудія DC Studios, яка є дочірньою компанією Warner Bros. Entertainment, оголосила, що стрічка «Супердівчина»…

2 години ago

У Дніпрі спіймали наркокур’єра

У Дніпрі у наркокур’єра поліцейські вилучили наркотиків на 180 тисяч гривень. 30-річний чоловік працював  в інтернет-крамниці…

3 години ago