Складові
2 брикети локшини швидкого приготування, 3 відварені яйця, 3-4 середні моркви, 2-3 зубчики часнику, 4 ст. л. сметани, 6-8 ст. л. майонезу (за смаком), сіль, перець, зелень на ваш смак.
Приготування
Змішати сметану та 4-5 ст. ложок майонезу.
Локшину розкришити і додати до суміші, що вийшла. Добре перемішати і залишити на 20-30 хвилин.
У цей час моркву очистити та натерти (краще на тертці для корейської моркви). Яйця натерти на тертці, часник подрібнити.
Змішати набряклу локшину з морквою, часником і яйцями. Спробувати. Якщо потрібно, додати спецій та ще майонезу.
Залишити салат на годину. Потім викласти його за допомогою круглої чашки порціями на листя салату. Прикрасити зеленню. Але можна подавати і стандартно у салатнику.
Готуйте та смакуйте із задоволенням.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Разом із Президентом федерації стрільби області та генеральним…
Правоохоронці встановили, що 40-річний житель Вільногірська, перебуваючи в гостях у знайомого, викрав його майно, а…
До Дня української писемності та мови ГО «Молода Бджола» разом з Молодіжною радою запрошують учнів…
Про чергову допомогу військовим повідомив мер Андрій Білоусов. "Від себе особисто, а також від громадської…
14 жовтня в управлінні культури міста Кам’янське відбулося засідання конкурсної комісії, присвячене підбиттю підсумків міського…
У Театрі ім. Лесі Українки 14 жовтня розпочали роботу над новим дуже цікавим проєктом –…