Складові
2 брикети локшини швидкого приготування, 3 відварені яйця, 3-4 середні моркви, 2-3 зубчики часнику, 4 ст. л. сметани, 6-8 ст. л. майонезу (за смаком), сіль, перець, зелень на ваш смак.
Приготування
Змішати сметану та 4-5 ст. ложок майонезу.
Локшину розкришити і додати до суміші, що вийшла. Добре перемішати і залишити на 20-30 хвилин.
У цей час моркву очистити та натерти (краще на тертці для корейської моркви). Яйця натерти на тертці, часник подрібнити.
Змішати набряклу локшину з морквою, часником і яйцями. Спробувати. Якщо потрібно, додати спецій та ще майонезу.
Залишити салат на годину. Потім викласти його за допомогою круглої чашки порціями на листя салату. Прикрасити зеленню. Але можна подавати і стандартно у салатнику.
Готуйте та смакуйте із задоволенням.
Про це повідомив мер Андрій Білоусов. "3 липня під час виконання бойового завдання поблизу населеного…
Про участь у черговому проєкті ансамблю з Камʼянського "Бандурний тандем" розповіла одна з його керівниць…
Футболіст київського "Динамо" Володимир Бражко офіційно підтвердив роман із популярною блогеркою Дашею Квітковою. Так, до цього ходили чутки…
У Самарівському районі поліцейські затримали підозрюваного, який завдав тяжких тілесних ушкоджень жінці. Під час конфлікту…
Вранці у четвер, 10 липня, на автодорозі H-31, на трасі Дніпро-Чумаки сталася серйозна аварія за…
У Кам’янському та інших районах Дніпропетровщини викрито і припинено діяльність "офісників", що спеціалізувалися на фінансових шахрайствах через…