Складові
2 брикети локшини швидкого приготування, 3 відварені яйця, 3-4 середні моркви, 2-3 зубчики часнику, 4 ст. л. сметани, 6-8 ст. л. майонезу (за смаком), сіль, перець, зелень на ваш смак.
Приготування
Змішати сметану та 4-5 ст. ложок майонезу.
Локшину розкришити і додати до суміші, що вийшла. Добре перемішати і залишити на 20-30 хвилин.
У цей час моркву очистити та натерти (краще на тертці для корейської моркви). Яйця натерти на тертці, часник подрібнити.
Змішати набряклу локшину з морквою, часником і яйцями. Спробувати. Якщо потрібно, додати спецій та ще майонезу.
Залишити салат на годину. Потім викласти його за допомогою круглої чашки порціями на листя салату. Прикрасити зеленню. Але можна подавати і стандартно у салатнику.
Готуйте та смакуйте із задоволенням.
АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» інформує: у зв'язку з аварійно-відновлювальними роботами тимчасово частково знеструмлені споживачі 55…
У Новокодацькому районі Дніпра сталася чергова загадкова смерть - в одному з парків знайли тіло…
Один із найвидатніших фільмів усіх часів "Пролітаючи над гніздом зозулі" отримає телеверсію. Правовласники розробляють новий серіал.…
Вдень 9 липня надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду поблизу селища Великоолександрівка Синельниківського району. Внаслідок ДТП…
Щорічно в Дніпропетровській області щорічно реєструється в середньому 100-200 випадків хвороби Лайма. За 6 місяців 2025…
Вранці 10 липня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у місті Покров з верхнього…