Складові
2 брикети локшини швидкого приготування, 3 відварені яйця, 3-4 середні моркви, 2-3 зубчики часнику, 4 ст. л. сметани, 6-8 ст. л. майонезу (за смаком), сіль, перець, зелень на ваш смак.
Приготування
Змішати сметану та 4-5 ст. ложок майонезу.
Локшину розкришити і додати до суміші, що вийшла. Добре перемішати і залишити на 20-30 хвилин.
У цей час моркву очистити та натерти (краще на тертці для корейської моркви). Яйця натерти на тертці, часник подрібнити.
Змішати набряклу локшину з морквою, часником і яйцями. Спробувати. Якщо потрібно, додати спецій та ще майонезу.
Залишити салат на годину. Потім викласти його за допомогою круглої чашки порціями на листя салату. Прикрасити зеленню. Але можна подавати і стандартно у салатнику.
Готуйте та смакуйте із задоволенням.
Овен 27 серпня обіцяє бути днем, наповненим яскравими враженнями і раптовими поворотами. З самого ранку…
26 серпня, о 10:55, на вулиці Лінійній села Вербуватка Юріївської селищної територіальної громади Павлоградського району,…
На Дніпропетровщині слідчі повідомили про підозру чоловіку за збут наркотиків. Під час обшуку за місцем…
Поліцейські завершили досудове розслідування стосовно двох мешканців Кам’янського району, які за грошову винагороду умисно підпалили…
За розбійний напад на жінку житель Кам’янського постане перед судом. 45-річний чоловік, погрожуючи ножем, напав…
Днями у Дніпропетровській області сталася ще одна ДТП за участі мотоцикліста, яка ледь не коштувала…