Categories: Це цікаво

Рецепт дня: Апетитний м’ясний рулет у тісті

Цей оригінальний рулет стане окрасою будь-якого святкового столу. Адже він виходить дуже румяним зверху та таким соковитим всередині. А яскрава начинка зробить його подачу незабутньою.

Якщо раніше з фаршу ви готували лише котлети та фрикадельки для супу, то цей рулет точно варто спробувати. Обов’язково приготуйте цей рулет із фаршу на святковий бенкет.

Ця страва велика для маленької родини, але її впевнено можна подавати на домашні свята або посиденьки з друзями. А якщо ви хочете приготувати м’ясний рулет із начинкою тільки для домашніх, просто скоротите кількість інгредієнтів, щоб ваша страва вийшла меншою.

Складові
Пшеничне борошно 250 г, Розпушувач 0,25 ч. л., Сіль за смаком, Масло вершкове 100 г, Сметана 150 г, Фарш телячий 450 г, Цибуля 2 шт., Панірувальні сухарі 50 г, Яйце 1 шт., Чорний перець мелений 0,25 ч.л., Сир твердий 120 г, Моцарелла 100 г, Помідор 1 шт., Кріп за смаком, Зелена цибуля за смаком, Жовтки 1 шт. Паприка 0,5 ч. л., Кумин 0,5 ч. л.

Приготування
Борошно змішайте з розпушувачем та 0,25 ч. л. солі. Додайте охолоджене вершкове масло і розітріть інгредієнти в крихту. Введіть 100 г сметани та замісіть тісто. Загорніть його в пакет і приберіть в холодильник на 1 годину.

До фаршу додайте подрібнену цибулю, яйце, панірувальні сухарі, 1 ст. л. солі, перець, паприку та кумін. Добре перемішайте інгредієнти і відбийте фарш. Робочу поверхню застелите харчовою плівкою або пакетами. Викладіть фарш та розподіліть його, формуючи пласт.

Змастіть фарш сметаною, що залишилася, присипте двома видами тертого сиру, нарізаним помідором, кропом і зеленою цибулею. Акуратно згорніть фарш у рулет за допомогою плівки і приберіть в морозилку на 20 хвилин.

Застеліть лист пергаментом, викладіть тісто і розкотіть його в пласт.
Зверху викладіть м’ясний рулет і обгорніть тістом. Змастіть рулет жовтком і випікайте 45–55 хвилин у розігрітій до 180 °С духовці.

М’ясний рулет у тісті в духовці — страва, яка заслуговує на центральне місце на столі. Ви можете розрізати його прямо при гостях, щоб зберегти інтригу. Хоча вже за ароматом, що йде попереду страви, зрозуміло, що зараз буде дуже смачно!

Олена

Recent Posts

У Кам’янському провели церомонію нагородження переможців гри «Сокіл» («Джура»)

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Підбили підсумки міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри…

10 години ago

Під Дніпром чоловік побив сусіда молотком

В Марганці правоохоронці затримали 38-річного нападника, який намагався вбити сусіда. Через суперечку між чоловіками сталася…

12 години ago

На Дніпропетровщині планують створити інтерактивний меморіальний комплекс на честь загиблих воїнів

У Тернівці, що на Павлоградщині, планують створити Меморіальний інтерактивний комплекс «Книга Пам’яті». Його присвятять загиблим…

13 години ago

У Дніпрі розшукують підлітка

Поліція Дніпра розшукує 16-річного Романа Шурунова. 1 травня хлопець пішов з місця мешкання в смт.…

13 години ago

Марго Роббі зіграє головну роль у новому фільму на основі коміксу

Американська актриса Марго Роббі, зірка фільму "Барбі", може виконати головну роль у майбутньому фільмі "Авенджелін"…

14 години ago

Європа відкриває двері для камʼянчан

Сьогодні ми продовжуємо цикл статей, у яких камʼянчани розповідають, як вимушено стали мешканцями інших країн,…

14 години ago