На допомогу прийде енциклопедія рецептів народів світу. Тут стільки пропозицій щодо приготування різних закусок з оселедцем! Ми вибрали три найкращі варіанти. Ну що ж, готуймо разом!
Закуска з оселедця з плавленим сиром
1 малосолений оселедець
1 морквина
1 плавлений сир (приблизно 70-100 г)
2 ст. л. майонезу
50 г вершкового масла
сіль та чорний перець за смаком
Моркву відварюємо прямо в шкірці. Очищаємо та ріжемо на маленькі кубики.
Чистимо рибу, прибираючи хребет, великі кісточки та шкіру. Отримане філе нарізаємо також на дрібні кубики.
Натираємо плавлений сир на тертці. Є одна цікава хитрість, яка допомагає швидко та без особливих зусиль натерти м’який сир. Для цього спочатку змастіть тертку олією. Завдяки цьому продукт добре відстає від поверхні.
На останньому етапі всі інгредієнти з’єднуємо разом, солимо, перчимо та заправляємо майонезом.
Отриману намазку використовують для приготування бутербродів. Для цього тонко наріжте багет на шматочки, намажте приготовлену закуску і прикрасьте гілочками зелені. От і все! Смачне, а найголовніше, швидке частування готове, можна подавати до столу.
Закуска з оселедця з яйцями
250 г малосоленого оселедця
3 варені яйця
1 ч. л. французької гірчиці із зернами
1 пучок кропу
1 лимон
житній хліб
Щоб приготувати з оселедця цю страву, спочатку потрібно відварити яйця і дрібно нарізати.
Потім приступаємо до очищення оселедця. Готове філе нарізаємо також на маленькі кубики.
Пучок кропу добре миємо, просушуємо і подрібнюємо.
З половинки лимона вичавлюємо сік.
З’єднуємо всі складові разом, додаємо гірчицю та заправляємо лимонним соком.
Перемішуємо, намазуємо на шматочки житнього хліба. Ця закуска відмінно підійде для тих, хто відмовився від вживання майонезу та іншої жирної їжі. Якщо ви чекаєте гостей, які віддають перевагу правильному харчуванню, ця страва стане відмінним варіантом для частування.
Закуска з оселедця з грибами
1 малосолоний оселедець
100 г плавленого сиру (типу «Янтар»)
50 г маринованих печериць
1 ст. л. подрібненого кропу плюс пару гілочок для прикрашання
8 шматочків чорного хліба
1 помідор для прикрашання
Розбираємо рибу на філе та видаляємо всі кісточки.
Печериці чистимо і подрібнюємо. Кріп дрібно нарізаємо.
Відрізаємо великий шматок харчової плівки. Викладаємо на один бік рибного філе, закриваємо іншою стороною плівки та злегка відбиваємо.
Відкриваємо плівку, намазуємо на рибу плавлений сир, викладаємо нарізані гриби та кріп.
За допомогою плівки згортаємо рибу з начинкою в рулет та кладемо в холодильник на 2 години.
Із чорного хліба робимо грінки. Нарізаємо його на кружки або квадрати та просушуємо в духовці близько 5 хв.
Дістаємо з холодильника рулет. Ріжемо його на шматочки.
На підсушений хліб намазуємо плавлений сир, викладаємо шматочки рулету і зверху прикрашаємо помідором та зеленню.
Ось так просто можна приготувати цікаву та смачну закуску. Ці рецепти з оселедцем допоможуть вам урізноманітнити та прикрасити святковий стіл.
На спортивних змаганнях побував мер Андрій Білоусов. "У спортивному комплексі «Прометей» стартував новий сезон «Пліч-о-пліч:…
Поліцейські Дніпра скерувати до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який вчинив замах на вбивство власної…
Понад чотирьох годин нічних пошуків завершилися позитивно і поліцейські Нікопольщини розшукали заблукалу 82-річну жінку. 21…
Дніпропетровська ОВА запрошує підприємців регіону на дев’яту онлайн-зустріч учасників платформи «Діалог влади та бізнесу». Тема…
Гурт Kalush Orchestra презентував кліп на пісню «Коли». Відео знімали у лісі. «Уявіть себе через…
У Кривому Розі правоохоронці ліквідували нарколабораторію з вирощування конопель. Там вилучили майже 3 тис рослин…