Про це розповіла дієтолог та гастроентеролог Марта Фармага в Instagram.
За словами фахівця, колір тарілки впливає на апетит людини:
Отже, посуд світлих кольорів краще обирати для низькокалорійних продуктів, наприклад, овочів або фруктів. А ковбаси, солодощі та інші калорійні вироби краще викладати у темний посуд, щоб не з’їсти зайве.
Для основних страв ідеальними вважаються тарілки салатового або блакитного кольорів.
Сьогодні вранці 22 листопада, на вулиці Новоселів селища Ордо-Василівка Девладівської селищної територіальної громади Криворізького району,…
22 листопада у Кам'янському провели засідання позачергової 62-ї сесії міської ради, до порядку денного було…
Допитливість маленьких дітей ледь не привела до трагічних наслідків. Їх врятувала професійність лікарів «швидкої». Про…
У четвер, 21 листопада, на вулиці Івана Акінфієва сталася ДТП. Тут під Opel провалився асфальт.…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "Ніч у місті минула спокійно…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Під ранок агресор вдарив по Нікопольщині. Спрямував дрон-камікадзе…